V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Návrh, výroba: - kuchyňský nábytek - skříně - kancelářský nábytek

Nabízím služby maséra a osobního trenéra fitness. Relaxační masáž, švédská masáž, spoušťové body-trigger points. Zajišťuji konzultace, individuální tréninkový plán, on-line poradenství, cvičení ve fitness nebo u Vás doma.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - webhosting - návrh, realizace a správa datových sítí

Truhlářství. Zakázková výroba - pergoly - altány - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - okna, dveře.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

Prodej, servis - výpočetní technika. Internetové připojení. Správa serverů. Konzultace a poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - dřevěné podlahy.

Vývoj, výroba, prodej: - vlastní softwarové aplikace zejména v oblasti zdravotnictví - prodej, opravy a renovace výpočetní techniky - spotřební materiál pro výpočetní techniku - software pro MS WINDOWS na zakázku - kompletní dodávky počítačových sítí - školení MS WINDOWS.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - pracovny - zahradní nábytek

Maloobchod, prodej, e-shop, servis: - kancelářská technika

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně

Skupina TECHO je leaderem v oboru poskytování komplexních služeb v oblasti vybavování komerčních interiérů ve střední a východní Evropě a zároveň významným výrobcem kancelářského nábytku v České republice. Od roku 2005 je součástí přední nizozemské nábytkářské skupiny ROYAL AHREND NV. Cílem společnosti TECHO a.s. je poskytovat svým ...

Zakázkové truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek.

Truhlářské práce. Výroba: -kancelářský nábytek -zahradní nábytek -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací pokoje

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače, výpočetní technika - počítačové služby

Realizace komerčních a bytových interiérů na klíč - komplexní služby v oblasti navrhování a vybavování komerčních prostor - kanceláře, kancelářský nábytek - kuchyně - stínící technika.

Správa výpočetní techniky - outsourcing IT - dodávka a servis hardwaru a softwaru - dodávka a servis tiskáren, multifukčních zařízení, skenerů - webdesign - grafické práce - školení a poradenství v oblasti IT.

Maloobchod, prodej, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika Služby: -Internetové připojení -VoIP -televize

Služby: - vývoj software - oprava, servis počítače, výpočetní technika - správa počítačových sítí

Konvičkárna - prodej čajových porcelánových konviček. PC Salon - e-shop s výpočetní technikou. CzEso - internetový obchod s nářadím.

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Služby: - vývoj software a databázových aplikací - tvorba webových stránek - prodej počítače, výpočetní technika

Prodej, e-shop: - PC sestavy, notebooky - počítačové komponenty, software.