Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -skandinávský nábytek -obývací stěny, dětské pokoje -kancelářský nábytek -vybavení interiérů pro hotely, restaurace. Služby: -architektonické zpracování, montáž.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Firma D.O.M. Tábor zařizuje interiéry kanceláří a bytů. Poskytujeme: - projekční činnost - vizualizace - doprava - montáž. Obchodní zástupce: Ing. Vít Fučík Mob.: +420 602 254 987 Interiérový projektant: Ing. Leona Fučíková Mob.: +420 721 829 932

Výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - obývací stěny - kanceláře

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - šatny, skříně.

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Společnost CESARE interier vznikla v roce 1997, má sídlo v Táboře, ale svoji obchodní aktivitu provozuje především v Praze. Naší hlavní činností jsou realizace kuchyní, bytových a kancelářských interiérů. Klientům garantujeme záruční i pozáruční servis.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

Návrh a dodávka - kuchyně - vestavěné skříně na míru - postele - kancelářský nábytek. Provozovna K Točné 22 Dolní Břežany 252 41

Truhlářství. Výroba nábytku na míru - kuchyně - kancelářský nábytek - ložnice - zahradní nábytek - pergoly.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly