Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - kancelářský a dětský nábytek. Prodej, montáž - sedací nábytek - elektrospotřebiče - porcelán - vybavení profesionálních kuchyní.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Prodej: - kancelářské židle - konferenční židle - dětské židle - područky - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Výroba kuchyní - vestavěné skříně - kancelářský - dětský nábytek - stoly - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství

Prodej, e-shop: - kancelářské vybavení (židle, křesla, trezory, stoly) - vybavení pro sklady (regály, palety, balící technika) - vybavení pro města a obce (parkové lavičky, dopravní zrcadla, odpadkové koše, městský mobiliář) - vybavení pro dílny (pracovní stoly, skříně, kanystry).

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Prodej: - kancelářský nábytek - kancelářská technika.

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Prodej bytového nábytku: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, dvoulůžka, válendy -obývací stěny, pokoje -psací a PC stolky -doplňkový nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek.

Výroba, montáž: - dětská hřiště, koutky - interiéry na klíč bytové, kancelářské, restaurace

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Velkoobchodní zastoupení, prodej: - kancelářský nábytek - kancelářské luxusní židle - Olivo e Groppo - lakovaný nábytek - obývací pokoje - ložnice - šatní skříně od firmy LC Mobili - nižší třída židlí a stolů - vyšší třída židlí a stolů - vyšší třída židlí a stolů pro provozy a restaurace.

Maloobchod: - nábytek - ložnice - skříně - židle - kancelářský nábytek

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele - zahradní domky