Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Prodej, velkoobchod: - papír - kancelářské a školní potřeby Dodáváme kancelářské potřeby a školní potřeby, školní batohy, papír, xerox, tiskopisy, obálky, lepidla, razítka, kalkulačky, tabule, židle, materiál pro tisk, reklamní přítisky, kalendáře, diáře. Úklidové prostředky, hygiena, drogerie. Jsme členem partner4office.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Prodej kancelářského nábytku.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Výroba - pergoly - terasy Truhlářství: - kuchyně - skříně - ložnice - dětské a obývací pokoje - koupelny - dveře - kanceláře - pergoly - terasy - obložení

Výroba - kuchyně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - kancelářský nábytek (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - vestavěné skříně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru)

Výroba: - pergoly - přístřešky pro auta - krytá pískoviště - altány Truhlářské práce výroba: - dětský nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - pokoje obývací, dětské - regály - lavice - stoly - police - okna - dveře - schodiště - zábradlí.

Práce: -truhlářství, truhlář, stolařství. Výroba, prodej: -výroba na zakázku -kuchyň, kuchyně -obývací, dětské pokoje, ložnice -šatní skříň -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -bytové doplňky -vybavení restaurací a kusovy nábytek. -přířezy a olepování ABS hran.

Rámování Zakázkové truhlářství Výroba - kuchyně - dřevěné hračky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - postele - obývací pokoje - komod - okna Prodej - dřevěné hračky

Navrhujeme, vyrábíme a dodáváme moderní interiéry: - realizuje výstavní expozice - nabízíme interiérové dveře předních tuzemských a zahraničních výrobců. Výrobu kusového nábytku a designových soliterů: - KUCHYNĚ - STOLY - KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK - LOŽNICE - VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ - OSTATNÍ. Dodáváme interiérové dveře a elegantní ...

Truhlářství - nábytek kancelářský, technologický, zdravotnický - umělý kámen HI-MACS - kuchyně na míru Návrhy a montáž Velkoobchod, maloobchod, prodej - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Velkoobchod a maloobchod - zdravotnický nábytek výroba a prodej - technologický ...

Prodej: - výškově nastavitelné stoly.

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Židle můjTrend je značka pro luxusní kancelářské židle a dětské židle pro použití v práci i doma u pracovního stolu. Kancelářské židle můjTrend se vyznačují příjemným moderním designem s vysokou škálou barevných provedení židlí..

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Výroba, prodej: -kompletní realizace interiérů kanceláří, úřadů, knihoven, pracoven -expresní kancelář do 3 dnů -kancelářské židle a křesla vlastní výroby -3D návrhy interiéru na počkání a zdarma -paravanové systémy, kancelářské doplňky -oprava a servis - kancelářské židle -ISO 9001:2001

Služby v oblasti vybavování kancelářských prostor kancelářským nábytkem, židlemi a různými doplňky - koberce, žaluzie, lampy, koše, věšáky. Kancelářský nábytek: - zakázková výroba - interiéry na klíč - vestavěné skříně - plovoucí podlahy. Vestavěné skříně: - Indeco