Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Nabídka: -kancelářský nábytek -vybavení a vše potřebné aby jste se cítili v práci jako doma. Prodej, montáž: -kancelářský nábytek -židle -křesla -doplňky. Nábytek: -školní -lékařský -kovový -kuchyně -recepce.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Montáž, prodej, maloobchpd, velkoobchod - kancelářský nábytek, židle - zařízení kanceláří. Vzorková prodejna: - HK, Veverkova, tel.:498500232. .

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, prodej, dodávka, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky - plovoucí podlahy - vestavěné (vestavné) skříně - realizace kancelářských interiérů (kancelářské interiéry).

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Zakázková výroba nábytku na míru: -služby bytových projektantů a architektů -realizace kompletních interiérů -výroba, nábytek na míru Výroba, prodej, dodávka, distribuce: -kuchyně a kuchyňské linky -obývací pokoje -dětský nábytek -ložnice -kancelářský nábytek -vestavěné skříně. Dodávky nábytku pro: -hotely, recepce. ...

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Prodej: -kancelářský nábytek -molitanové desky -molitanová drť. Služby: -výroba nábytku na zakázku -řezání atypických rozměrů, tvarů.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek, bytové doplňky na zakázku - nábytek pro domy, byty, chaty, kanceláře, ordinace, obchody, pohostinství, restaurace - obklady stěn, stropů. Renovace, oprava: - dveře (dveří). Stavební truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...