Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyně -kanceláře -koupelny -interiéry -masiv výroba.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

3D návrhy na vybavení - kanceláře - sklady - třídy - ordinace - prostory pro komerční využití - včetně poradenské činnosti - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - kancelářský nábytek - kancelářská křesla - pracovní a jednací židle - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - zdravotnický ...

Prodej: -kancelářský, školní a zdravotnický nábytek -doplňky do interiérů kanceláří, prodejen, ordinací a škol. Služby: -poskytnutí náhradního plnění.

Výroba, dodávka, prodej, montáž - pergoly - altány - přístřešky i na auta Truhlářské práce Dodávka, prodej, montáž - nábytek (postele, skříně, stoly, ...) Výroba - nábytek (postele, skříně, stoly, ...) Výroba, dodávka, prodej, montáž - okna (špaletová a zdvojená) - dveře (vchodové a ...

Truhlářství: - schodiště - postele - bytový, kancelářský nábytek - ložnice, kychyně - dětské pokoje.

Výroba, prodej: -školní, výpočetní nábytek -klasické učebny -školní lavice pevné lavice výškově stavitelné -židle pevné židle výškově stavitelné, čalouněné, plastovým sedákem katedry -stoly pro učitele pojízdné skříně stoly -odborné učebny -počítačové učebny informační centra fyzikální učebny chemické učebny -skříně do učeben s barevnou ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sedací soupravy, pohovky, křesla, obývací stěny - systémový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle - kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnýže - zdravé spaní, matrace, rošty, lůžka, ložnice, skříně, masivní nábytek, dětské pokoje, postýlky. Obchodní dům ALEJ.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy, pohovky, křesla, obývycí stěny -systemový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle -kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnyže. Nákupní středisko Sázavanka.

Práce, výroba zakázková: - dřevovýroba - truhlářství - vybavení obchodů - kusový nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady - kuchyně - ložnice - vybavení interiéru - počítačový nábytek.

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -certifikovaný prodejce kancelářského nábytku HOBIS, EXNER, LENZA -kancelářský a bytový nábytek -kancelářské a bytové židle. -kovový nábytek, plechové skříně a pořadače -stínící technika, garnyže, záclonové tyče Záruční i pozáruční servis, oprava kancelářských židlí. Montáže nábytku. Služby: -návrhy a ...

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kuchyně -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Poradenství, návrhy, vizualizace. Výroba, služby, e-shop: -kancelářský nábytek -montáž a stěhování kancelářského nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -koberce-bytové, zátěžové -kobercové čtverce -kusové koberce -čistící rohože -dočišťovací koberce -PVC, lina -umělá tráva -sportovní povrchy - venkovní i vnitřní pro tenis a universální -plovoucí podlahy FORBO, PERGO, WOHA, MAGNUM, KRONOSPAN, KAINDL, WIPARQUET, TILO, BARKOTEX, ...

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.