V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba: -nábytek na zakázku -interiérový nábytek - kuchyně, ložnice, dětské pokoje, obývací pokoje, kanceláře ....

Můžeme pro Vás vyrobit takřka všechny výrobky z masivních, dýhovaných a laminátových materiálů. Zaměřujeme se na kvalitní ručně dělanou práci. Produkty: -schody -kastlová okna -dveře a vrata -kuchyně -kancelářský nábytek -zimní zahrady -pergoly -podlahy -stropy -soustružené prvky.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Služby: -opravy výpočetní techniky, -modernizace výpočetní techniky, -dodávky nové techniky, -instalace SW a další služby, -projekce a instalace LAN, WAN, -správa počítačových sítí, -poradenství (výpočetní technika, video, audio), -školení a kurzy v IT oblasti (Office, AutoCad, Moodle, střih videa, atd., -tvorba výukových ...

Truhlářství, podlahářství

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Obchodní činnost včetně zahraniční s výjimkou činností taxativně stanovených živnostenským zákonem

-Velkoobchod a maloobchod

Truhlářství tesařství Bohumilice Truhlářství, truhlářské práce, výroba nábytku: -dveře, dveří a eurookna, -kuchyně, kuchyní klasické i na míru -vestavné skříně, skříň -kancelářský nábytek -lamino, dřevo, masiv.

Truhlářství tesařství Bohumilice Truhlářství, truhlářské práce, výroba nábytku: -dveře, dveří a eurookna, -kuchyně, kuchyní klasické i na míru -vestavné skříně, skříň -kancelářský nábytek -lamino, dřevo, masiv Tesařské práce -veškeré střešní konstrukce včetně osazení, schodiště, plovoucí podlahy -zahradní altány, pergoly, chatky, ...

živnost přerušena od 01.02.2016 do 31.12.2016 Služby -kurzy práce s počítačem, přímo v domácnosti u zákazníka -opravy počítačů, notebooků, instalace a konfigurace softwaru -čištění chladící soustavy notebooků a stolních pc -sestavení nového PC dle požadavků zákazníka -odvirování počítačů -přeinstalování operačního systému ...

Stolařské práce Zakázková výroba -kuchyňský nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek (stoly, židle, skříně, ...) -zakázková výroba -koupelnový nábytek -nábytek (knihovny, stoly, lavice, vestavěné skříně, ...) - výroba-okna, dveře.

Kancelářská technika. Výpočetní technika Brno, instalace hotelového a restauračního softwaru.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2013 do 01.04.2024 Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z laminovaných desek - školní nábytek - kancelářský nábytek. Prodej: - laminované dřevotřísky - včetně dopravy. Autodoprava: -LIAZ-valník+vlek.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2009 do 01.01.2039 IT Outsourcing pro firmy, kanceláře a domácnosti, návrh, realizace a správa sítí, dodávky hardware i software, instalace operačních systémů i aplikací dle přání zákazníka, školení nebo doučování IT, tvorba www prezentací. Zpracování videomateiálů z domácích či ...

Kopírovací centrum: -kopírovací práce do A3 -plnobarevné kopírování do A3 -jednoduché vazby: -kroužková vazba -drátěná vazba -termovazba -laminování do A3 -kopírování na: -trička -puzzle -vizitky -razítka -kalendáře -promoční a svatební oznámení. Prodej spotřebního materiálu: -CANON, MINOLTA, SHARP, HP, ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.04.2009 do 01.04.2019 Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -skříně, komody, vestavěné skříně -kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyňské linky (masiv, lamino) -dveře vchodové, interiérové -schody, schodiště -ostatní výrobky ze dřeva. Služby: -návrhy na počítači.

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Zakázkové truhlářství, stolařství. Výroba veškerého nábytku, široký výběr materiálů od imitací po masív, atypický nábytek na míru: -vestavěné skříně -kuchyňské linky (kuchyně) -kancelářský nábytek -dětské pokoje -solitéry -vybavení restaurací -půdní vestavby.

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Architektonický návrh, realizace: -interiéry na klíč. Prodej: -nábytek (kancelářský, bytový, dřevěný zahradní nábytek) -bytové doplňky -koberce.

Prodej, servis výpočetní techniky.

Služby: -renovace cartridgí a tonerů pro tiskárny i kopírky. Prodej: -originální náplně -kancelářské a výpočetní techniky.

Designové interiéry a kuchyně. Návrh, výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyňská linka) - vestavěné skříně (vestavěná skříň) - obývací prostory - ložnice - kancelářský nábytek - sedací souprava - interiéry na klíč.

Výroba, prodej, oprava: -atypický nábytek -vybavení kanceláří a škol -realizace výstavních expozic.