V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice, skříně, lůžka -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy -stoly, židle -bytové doplňky -matrace -pohovky -palandy -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek -rustikální nábytek.

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru

Výroba kuchyňských sestav, kancelářského nábytku, vestavěných skříní i atypických výrobků včetně návrhů.

Prodej a servis: -kancelářská technika.

Prodej: -ekologické výrobky pro kompletní péči a čistotu domova -kosmetika, drogerii, nábytek, doplňky, oblečení, obuv a další.

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

Renovace, recyklace: -tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky -kazety pro inkoustové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -nový spotřební materiál pro laserové tiskárny a kopírky.

Prodej a servis: -nové i použité výpočetní techniky s příslušenstvím.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Dříve nábytek Vagas Velkoobchod a maloobchod. Prodej, montáž a servis: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -kompletní vybavení interiérů. Návrhy interiérů na počítači-zdarma. Provozovna: -Sokolov, Dukelská 1243, 352605247 -Chodov, Tovární 223, 35267207 -Karlovy Vary -Cheb, Pražská 20, 354438883. SOVA: ...

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Prodej: -počítače -tiskárny -příslušenství -software -hardware.