V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Servis iPhone, prodej Servis počítačů Apple: - servis rovněž u zákazníka - profesionální, česky a anglicky hovořící technici - možnost zapůjčení náhradního zařízení po celou dobu opravy - pozáruční servis zajišťujeme u většiny značek, záruční u nás zakoupených - rychlá reakční doba

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Prodej, záruční a pozáruční servis frankovacích a obálkovacích strojů pro hromadné zpracování korespondence.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

Servis, opravy: - výpočetní technika. Správa sítí.

Prodej a servis: - jehličkové - laserové - inkoustové - pokladní tiskárny i skenery EPSON Opravy, servis: - počítače a malé sítě

Prodáváme nové počítače a zabýváme se prodejem. Sortiment: - počítačové komponenty - spotřební materiál - monitory - tiskárny. Bazar, výkup, prodej. Distribuce: - notebooky - tiskárny - servery. Servis počítačů. Opravy PC a notebooků, odvirování, instalace software, výstavba a správa sítí i wifi. Prodej počítačů a ...

Prodej: - designový a kancelářský nábytek. Přední světový výrobce designového nábytku a židlí do: - kanceláří - bytů - veřejných prostor. Nabízíme Vám komplexní řešení, návrhy interiérů a inspiraci. .

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.