V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Produkty: - barevné inkoustové tiskárny a foto tiskárny - barevné laserové tiskárny - černobílé laserové tiskárny - multifunkční barevné laserové tiskárny - multifunkční černobílé laserové tiskárny - jehličkové tiskárny. Spotřební materiál: - originální náplně Lexmark - papír. Výhradní zastoupení značky Lexmark v České ...

Prodej počítačového hardwaru a softwaru. Nabídka stavby osobních počítačů s předinstalovaným systémem značky Windows a linux Ubuntu. Produkty: - audiografické kartychlazení - FM-TV - tunery - kabely - klávesnice - médi - monitor - myši - notebooky - optické mechaniky - paměti - pamětové karty - pevné ...

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

HM nábytek, vítejte ve světě nábytku a vybavení interiéru. Široký sortiment, vlastní doprava po celé ČR a nejnižší ceny na trhu! Nákup z pohodlí pro Vaše pohodlí.. V našem e-shopu naleznete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment nábytku, přehledně řazený do sekcí, např. ložnice, dětský pokoj, dětské postele, sektorový nábytek, ...

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Informační technologie. Nabízíme rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, ať už vlastních nebo ve spolupráci s partnery. Sektory: -veřejné správy, -zdravotnictví, -telekomunikací a médií, -průmyslu a financí.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...

Výroba kuchyňských linek, ložnic, koupelnového a kancelářského nábytku, atypických bytových doplňků, restaurací, barů.

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Nábytek, návrhy a realizace interiérů, montáž. Kancelářský nábytek NO+BL, Hobis. Pracovní kancelářské, konferenční, ergonomické a dětské židle.

Prodej počítačů: - prodej - servis - leasing - profesionální počítače - notebooky - komponenty - tiskárny - instalace - zaškolení.