V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -sedací nábytek -skříně

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářská technika

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek - skříně - dětské pokoje

Servis a prodej kancelářské a výpočetní techniky. Spotřební materiál pro VT a KT. Elektronického zabezpečení pro objekty, kontroly vstupů.

Prodáváme: -kancelářské potřeby -skartovače -řezačky -laminátory -vazače -interaktivní tabule -projektory -spotřební materiál -kancelářský papír -tonery -cartridge -psací potřeby. On-line prodej s dovážkou až k Vám po celé ČR.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Prodej - výpočetní technika - příslušenství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Prodej - bižuterie Prodej - proutěné zboží Prodej - dekorační a drobné dárky

Prodej - nábytek - ložnice - postele a noční stolky - obývací stěny - nábytkové systémy - dětské a studentské stěny - sedací soupravy - rohové lavice a sestavy - jídelní stoly - borovicový a dubový nábytek (masiv).

Prodej, sevis, e-shop: - výpočetní technika.