V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Služby: - připojení k internetu. Prodej, servis: - počítače, tiskárny - tablety.

Maloobchod, prodej: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty Služby: - renovace tonerů do tiskáren - správa počítačů - tvorba webových stránek.

Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky - servery - monitory, tiskárny

Reklamní agentura: - výroba dárkové, reklamní předměty - razítka - tiskoviny - grafické studio - reklamní polepy - kopírování Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Realizace datových sítí.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

3D návrhy na vybavení - kanceláře - sklady - třídy - ordinace - prostory pro komerční využití - včetně poradenské činnosti - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - kancelářský nábytek - kancelářská křesla - pracovní a jednací židle - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - zdravotnický ...

Prodej: -kancelářský, školní a zdravotnický nábytek -doplňky do interiérů kanceláří, prodejen, ordinací a škol. Služby: -poskytnutí náhradního plnění.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Eshop s nábytkem: - dětský nábytek - houpací křesla - kancelářský nábytek - komody - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - ložnice... a další.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Dodávky, instalace, montáž, opravy: -sdělovací zařízení -telefonní ústředny -kamerové systémy -počítačové sítě, kabelové rozvody.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, vestavné spotřebiče -spotřební elektronika -TV, audio a SAT technika.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, ...

E-shop se zbožím za bezkonkurenční ceny. Prodáváme mobily, hodinky, elektroniku, dětské hračky, LED trička, špionážní techniku, tablety, auto příslušenství, iPhone doplňky, PC komponenty, brýle. Pošta na vše zdarma.

Prodej, servis: -kopírovací stroje -tiskáry -kancelářská a výpočetní technika -spotřební materiál. Nabídka připojení k internetu. Výroba klíčů a autoklíčů. Prodej: -mobilní telefony a příslušenství.

-Velkoobchod -Maloobchod použitým zbožím -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod -Zastavárenská činnost -Realitní činnost

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej kromě zboží vyžadujícího zvláštní povolení

Truhlářství, podlahářství

Prodej: -kancelářský nábytek.