V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

Prodej, servis: -kancelářská technika Konica Minolta -kopírovací stroje -doplňkový sortiment. Správa sítí: -pokrytí bezdrátovým přístupem k internetu -tvorba webových prezentací.

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Truhlářství, podlahářství. Provozovna: - Zlín - Prštné, Náves 72.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Servisní činnost - opravy kopírek a tiskáren. Opravy a prodej kopírek, tiskáren, faxů, scannerů, počítačů, noteboků, Lan sítí, prodej softwaru, prodej papíru, tonerů, cartridgí, renovace tonerů - alternativního plnění, inkoustů.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Prodej, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočetní a kancelářská technika kancelářské techniky-hardware: -počítače, počítačů -notebooky, notebooků -tiskárny, tiskáren -monitory, monitorů -počítačové sítě -příslušenství -telekomunikační technika. Prodej i na splátky. Služby: -řešení informačních systémů -služby v ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Vybavení obchodu: návrh, vizualizace, stavební práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitní praktické řešení až po luxusní vzhled. Prodej obchodního zařízení: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizace výstavních stánků.

Společnost AP Solutions s.r.o. nabízí široké spektrum služeb v oboru informačních a telekomunikačních technologií. Nabízí dodávku hardware, software, audio i video techniky, marketingové služby i poradenství v oblasti optimalizace energií. Najdete nás ve Zlíně, ulice Václavská. Služby v oblasti IT: - dodávka hardware, software - antivirové ...

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

NOTEBOOK SERVIS Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -počítačové sítě LAN, WAN.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovový nábytek -archivační nábytek -dílenský nábytek -kancelářské -šatníky -kartotéky, lístkovnice -výkresové skříně Přímý dovozce: -nábytek KODRETA: -chromovaný sedací nábytek

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Prodej nové a repasované výpočetní techniky. Servis PC, LCD, notebooků. IT příslušenství, 3D tisk.

Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

Realizace a správa kabelových i bezdrátových sítí. Dodávky a servis hardware, dodávky, instalace a aktualizace software, zálohování, obnovu a záchranu dat, odvirování a zabezpečení PC. Digitalizace starých audio nahrávek.

Obchodní činnost. Nákup, maloobchod, prodej: - spotřební materiál pro kopírovací stroje, kopírky.