Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Pomoc a realizace softwaru ve firmách.

Vývoj: - software - software pro lékaře, obchodní systémy a jiný software podle přání zákazníka. Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Služby: - návrhy a realizace počítačových sítí - správa sítí - tvorba webových prezentací - připojení k internetu.

Služby: - programování a software pro sektor - instalace a zařízební v sektorech Automatizace - materiál a potřeby pro informatiku - informatika - mikropočítače

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače, PC - notebooky - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - tonery, cartridge Počítačové služby.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, inkousty, cartrige - náplně do tiskáren.

Činnost: - prodej, servis výpočetní techniky - správa firemních počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Prodej, pronájem, oprava, servis, montáž: - projekční, prezentační, kancelářská a výpočetní technika - kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilní náplně do tiskáren pod značkou TonerPartner - originální tonery a cartridge značek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a další - multifunkční tiskárny, klasické tiskárny, skenery, 3D tiskárny a příslušenství pro 3D tiskárny - TonerPartner organizuje pravidelné soutěže pro své zákazníky - ...

Velkoobchod: - laminátory - stroje pro vazbu - plastová, kovová, termovazba - řezačky papíru - skartovací stroje KOBRA, WALLNER - tabule a flip-charty - ozdobné papíry, diplomy GALERIE PAPÍRŮ - spotřební materiál a doplňky Pobočky: - Praha, Žateckých 10, tel.: 261222591, praha@univox.cz .

Automatizované systémy řízení technologických procesů (ASŘTP) na bázi SIMATIC fy Siemens Vizualizace technologických procesů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, oprava, servis: Správa sítí. Školící středisko.

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Služby - dodávka, servis PC, výpočetní techniky - implementace softwaru - návrh a realizace sítí.

Prodej, opravy - výpočetní technika a příslušenství. Služby - správa sítí - webdesign - internet marketing.

Prodej, maloobchod, servis, instalace, e-shop, internetový obchod: - výpočetní, kancelářská technika - pokladní systémy. Velkoobchod, distribuce: - mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, instalace, komplexní servis, E-shop: - výpočetní technika, počítače, PC (hardware, software) - značkové počítače a notebooky HAL3000, ACER - robotické vysavače. Návrhy, realizace, správa: - metalické a optické počítačové sítě - bezdrátové sítě (WiFi) - zabezpečovací a přístupové systémy - kamerové ...

Opravy, přestavby, prodej: - výpočetní technika Opravy, prodej: - monitory - tiskárny - skenery - kopírky - faxy - záznamníky - modemy - telefonní ústředny. Softwarové poradenství i lokální počítačové sítě.

Oprava, servis, prodej: - počítače - výpočetní technika.

Služby - servis výpočetní techniky - opravy PC a notebooků.

E-shop a kamenná prodejna telefonů a mobilních přístrojů. Opravy záruční i pozáruční. Výdejna objednávek a příjem reklamací.

Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie, hardware a software.

Prodej, e-shop: - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - audio, video - televize - domácí spotřebiče.....a další.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, notebooky - monitory - příslušenství - hardware, software. Provoz internetové obchody s výpočetní technikou.

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače. Služby: - tvorba webových stránek.