Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, maloobchod, servis, oprava, bazar: - mobilní telefony - výpočetní technika.

Maloobchod: - výpočetní technika vč. příslušenství - projekce a realizace strukturované kabeláže a počítačových sítí

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, vyýpočetní technika - počítače na míru - bazar

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, sevis: -výpočetní a kancelářská technika

Pozáruční servis: -výpočetní technika.

Prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika. Služby: -bezdrátové připojení k internetu. -montáž, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej: -Sodastream.

Prodej: -kancelářská technika. -výpočetní technika. Služby: -správa počítačvých sítí.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

Oprava a servis: -kancelářská technika, -výpočetní technika, -recyklace tonerových kazet.

Kancelářské systémy: - kancelářský nábytek - kancelářská a telekomunikační technika - kancelářské doplňky a papírenské zboží - mobilní telefony - zebezpečení proti vloupání - servis na kancelářskou techniku různých značek - kopírování - potisk keramiky, porcelánu, textilu - školicí a prezentační technika.

Náš eshop www.filimoda.cz nabízí levné dámské oblečení. Naše levná dámská móda je ideální pro všechny, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Auto - moto: nákup, výkup, prodej, čištění, prodej a servis výpočetní techniky, servis a prodej AV techniky a elektrospotřebičů.

Prodej: -výpočetní technika -počítače Bazar: -počítače. Služby: -servis a správa sítí -opravy PC** -kopírování, tisk Renovace, recyklace: -tonerů Internetová kavárna.

Maloobchod, prodej: - počítače, výpočetní technika, PC, - komponenty, - hardware, software.

Bazar - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice Hlasové a datové služby Prodej - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice Záruční i pozáruční servis - výpočetní technika - tiskárna Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránky

Prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny, kopírky, faxy.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Servis a prodej kancelářské, výpočetní a telekomunikační techniky: -počítače, PC**, HW**, hardware -tiskárny -kopírky -spotřební materiál -příslušenství k PC myši, filtry, diskety, kabely -programové vybavení SW**, software. Přestavby počítačů.

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika - kancelářská technika - kabeláž - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy. .

Prodej a servis výpočetní techniky, včetně spotřebního materiálu do tiskáren - záruční i pozáruční. Správa PC sítí. Kamerové systémy. Čistění a odvirování PC. Zálohování a obnova dat. Digitalizace dat. Tvorba www stránek. Grafika

Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál do tiskáren - CD - DVD

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Kompletní technické zajištění včetně tlumočnického zařízení - hlasování - speciální videoprojekce - kamerové přenosy - streamingkompletní technické vzdělávací, kulturní a zábavní akce Kompletní technické zajištění, včetně tlumočnického zařízení - hlasování - speciální videoprojekce - kamerové ...

Nabízíme prodej a servis výpočetní techniky.