Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Dodávky technologických celků na klíč: - zařízení vysokopecních závodů - zařízení válcoven - průmyslové pece - výrobní haly a ocelové konstrukce - energetické rozvody a potrubní systémy.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce vč. konstrukcí mostních - technologické zařízení a potrubní systémy pro veškerá media vč. provádění souvisejících revizních činností - výpalky z plechu tl. 2 - 50 mm.

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Statické zajištění stavebních konstrukcí.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce, kovoobrábění, kovovýroba. Sváření, svářečské práce. Výroba: -svařované ocelové konstrukce -nerezové, železné nádrže, šachty.

Zakázková kovovýroba. - brány pojezdové, křídlové - oplocení pozemků - pochozí terasy - schodiště a zábradlí na míru - přístřešky pro auta, pergoly - ocelová, dřevěná vrata, dveře - zakázkové dřevostavby - obytné a skladové buňky - vybavení na dětská hřiště.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Stavby: -anténní stožáry -ocelové konstrukce.

Výroba: -navrhujeme, vyrábíme a dodáváme konstrukce pro distribuční rozvod elektrické energie VN a NN: -konstrukce pro stožárové trafostanice do 630 kVA -konstrukce pro kabelové svody VN a NN -konstrukce pro svislé spínací prvky VN -konstrukce pro dodatečné montáže trafostanic kabelových svodů, svislých spínacích prvků a ...

Konstrukční a technická kancelář: - projekce konstrukcí ocelových hal - zpracování výrobní dokumentace - dokumentace pro průmyslové lávky, schodiště, potrubní systémy - inženýrské poradenství.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba, služby: -kovovýroba, kovářské práce -klasické i umělecké kovářství -umělecko-kovářská výroba -stavební zámečnictví -umělecké zámečnictví -kovové brány, ploty, oplocení, mříže -posuvné, samonosné brány -zábradlí a schody- venkovní, vnitřní, točité -bezpečnostní zábradlí -požární žebříky -terasy a pergoly-kovové ...

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Prodej skladových a transportních systémů..

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Výkup druhotných surovin a odpadů: -výkup barevných kovů -papír, papíru. Chemická analýza barevných kovů pro lepší výkupní cenu. Demontáž a řezání: -ocelové konstrukce -objekty kotelen -další provozy dle dohody. Přistavení kontejnerů pro svoz šrotu: -k dispozici AVIE kontejnerová -TATRA s rukou -možnost vážení na 50t/14m ...