Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Projekce: -ocelové konstrukce. Služby: -poradenská a inženýrsko projektová činnost.

Kovovýroba. Výroba: -kovové konstrukce.

Provádíme rekonstrukce domů a bytů, půdní přestavby, zateplovací systémy, vodoinstalace, ocelové konstrukce, montáže i zámečnické a svářecké práce, topenářství, rekreační objekty.

Výroba, maloobchod, prodej: -montované haly a sklady -policové regály -paletové regály -speciální regály.

Služby, práce: -statické zajištění staveb: -mikropilotáž. -mostní konstrukce. -historické objekty. -jádrové vrtání (beton, cihla).

Profesionální a přehledný e-shop: - kvalitní, moderní dětský, školní, kancelářský, reprezentativní, sedací, dílenský, venkovní, dřevěný, kovový, platový nábytek - technika a vybavení. 3D návrhy.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Výroba: -odlitky a ingoty -díly lodí a výkovky -montované celky -ocelové konstrukce a stavby -energetická zařízení,petrochemie -engineering -ocelárna a slévárna -kovárna -těžká mechanika -mostárna -ohýbárna trubek -energetické strojírenství -finální dodávky.

Projekce, dodávky a rekonstrukce průmyslových objektů. Opláštění staveb. Statické posouzení starších průmyslových objektů. Výroba ocelových konstrukcí.

Zámečnictví, zámečnické práce, kovovýroba, montáž: -reklamní a informační tabule -pracovní stoly, stůl -schodiště klasické -ochranné kryty na stroje, na pohyblivé části -skřínky -ponky -vrata klasická -schůdky -pletivové klece -násypky -police -kotlíky atd. Nabízíme: -svařování v atmosférické ochraně CO2 -soustružení -frézování ...

Výroba: - zábradlí - schodiště - dveře.

Firma je certifikována ČSN EN ISO 9001/2009. Studie, projekty, inženýring, konstrukce, rekonstrukce, dodávky na klíč investičních celků, investice, poradenství, montáž, revize, servis, opravy: -jevištní technologie -osvětlení převážně scénické -požární opony i požární stěny a dveře -točny (i autosalonní) -scénické ozvučení, ...

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Kovovýroba - plechové skříně - ocelové konstrukce - stožáry. Projekce, montáže, instalace: - telekomunikační sítě - elektronická zabezpečovací zařízení - elektropráce - televizní a satelitní rozvody a antény. Sídlo: -Příhon 19-21, Klobouky u Brna.

Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

Výroba, prodej: - potrubní díly - tvarovky - zásobníky, nádrže, tanky - deskové a potrubní sanitační rozvodné panely - schodiště a zábradlí pro interiéry - vyhrdlení na potrubí dle přání ven i dovnitř Zajišťujeme: - dodávku a montáž potrubních rozvodů - dodávku a montáž strojních zařízení - opravy a rekonstrukce ...

Výroba: - kovové konstrukce - ploty - brány - zábradlí - schodiště - jednoúčelové stroje a zařízení provozů - manipulační technika - ocelové vchodové dveře a vrata.

Výroba: - široký sortiment výrobků těžkého strojírenství včetně investičních celků - bezešvé ocelové vysokotlaké láhve - ocelové kontrukce - hasicí technika.

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

Výroba: - regálové systémy pro vybavení skladů: - paletové - vjezdové - policové - systémy závěsného skladování oděvů - mezipodlažní konstrukce - automatizované systémy.

Půjčovna, t el. 541246683: -elektrické ruční nářadí HILTI: -vrtací, bourací kladiva, řezací diamantové kotouče -dřevoprogram. Dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce: -občanská a bytová výstavba, stavební práce -adaptace budov včetně interiérů -sádrokartonové konstrukce systému KNAUF: -vestavby podkroví, nástavby ...

Zámečnictví a výroba ocelových konstrukcí. Brány, branky, vrata, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, poklopy, výtahové šachty, kontejnery, násypky, lávky, mostní konstrukce, obloukové haly, prosklené stěny. Výroba strojů Šnekové dopravníky, pásové dopravníky, diskové dopravníky, drtiče, mlýny, míchadla, fluidní splavy.

Výroba a montáž: - konstrukce a nosiče pro telekomunikace.