Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Nabídka stavebních prací, sanací a výstavby železobetonových konstrukcí.

CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

Velkoobchod: - hliníkové žebříky - lešení - ruční manipulační technika Prodej: - kovové regály a skříně - plastové regály a skříně. Poradenství: - návrhy a vybavování skladů.

Zámečnictví, zakázková výroba, kovovýroba : - pojezdová vrata a brány na el.pohon - bezpečnostní mříže - městský mobiliář - zábradlí - přístřešky - billboardy - autobusové zastávky

Zámečnictví, výroba, práce: -sváření oceli, litiny, hliníku, nerezi -výroba ploty a vrata -schodiště a zábradlí -mříže.

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

1.služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy 2) projektová činnost ve výstavbě 3) provádění staveb, jejich změn a odstraňování 4) provozování cestovní agentury 5) výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů 6) inženýrská činnost v investiční výstavbě 7) zprostředkování obchodu a ...

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Výroba, montáž, konstrukce: -stánky, výstavnické expozice. Systém OCTANORM a MAXIMA nebo klasicky obklady, dřevotříska, lamino.

Prodej vybavení pro sklady, dílny, kanceláře, sociální zařízení a venkovní prostory

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

CNC Obrábění kovů. -Frézování, soustružení, vrtání Výroba dílů středně velké až velké serie. Zámečnická výroba, : - ocelové konstrukce střední včetně povrchové úpravy (ocelová konstrukce) - schodiště z oceli - zábradlí a mříže z oceli, - vrata, brány, ploty z oceli

Komplexní stavební činnost - inženýrské služby - provádění demolic a montáží - výroba ocelových konstrukcí včetně montáží - truhlářské výrobky - výroba a montáž eurooken - výroba certifikovaných betonových směsí včetně dopravy (STAZ Lanškroun) - plynofikace - rozvody, kotelny, revize ZTI - kompletní dodávky - ústřední topení, voda ...

Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.

Montáž, stavby: - plynová zařízení - plynovody - plyny - tlaková zařízení - vodní hospodářství - kovovýroba - vzduchotechnika. Sídlo: - INGTOP, s.r.o. Nádražní 244 51773 Opočno. Hlavní středisko: - INGTOP, s.r.o., Zemědělská 880, 53003, Hradec Králové, tel: 495401081, 495410060, ...

Statika pozemních, inženýrských objektů, rekonstrukcí, sanací a jiných náročných staveb (od banky po sportovní zařízení): -ocelové, betonové a dřevěné konstrukce -statické návrhy sanací, rekonstrukcí budov, mostů, historických objektů -návrhy zakládání, pažení stavebních jam*, podchycování a zpevňování základů -kompletní ...

Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.