Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Montované haly HALLTENT. Dodání a montáž montovaných staveb na klíč. Montované haly, ocelové haly, skladové haly, výrobní haly nebo sportovní haly. Dodáváme mobilní pódia a pódiové systémy.

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů. Provádění montáží, oprav, revizí a zkoušek tlakových zařízení a nádob na plyny.

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Výroba, prodej: -zábradlí, schodiště -ocelové konstrukce -zámečnická výroba.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Stavebnictví-montážní práce obvodových a střešních plášťů průmyslových budov a skladů, prosklených fasád a ocelových konstrukcí.

Výroba zámků a kování. Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Firma TECHNO-SERVIS byla založena v roce 1995. Jednou z hlavních poskytovaných služeb je montáž a servis regálových systémů až po komplexní zařizování obchodních řetězců a logistických center. Nabízíme také možnost skladování a díky našemu vozovému parku, který neustále obnovujeme, zabezpečujeme i kompletní přepravu.

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Nábízíme produkt švédského výrobce a dodavatele montovaných ocelových hal, firmy LLENTAB AB pro celou Českou republiku. Dodávka a montáž standardního výrobního programů.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Výroba skladovací techniky (regálů) policové regály paletové regály paletové konzolové (Průjezdové, Drive-In) regály Stromečkové-trnové regály speciální regálové systémy Výroba ocelových konstrukcí zámečnické konstrukce nosiče reklam vyrovnávací rampy nájezdové rampy vyrovnávací můstky podesty skladová ...

Veškerá výroba a příprava je řízena dle normy ISO 9001:2000 - konstrukce v 3D CAD systému, SOLIDWORKS - použití nejmodernějších technologií KOVOVÝROBA: - zpracování plechu řezáním laserem: ocel, hliníkové a nerezové plechy - děrování, ohýbání na CNC strojích: železné, hliníkové plechy - svařování plechů v ochrané ...

Kovovýroba. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí. Prosklené střechy a fasády. Atypické opláštění. Lokalita: Brno-město,

Prodej, e-shop: - kancelářský nábytek - kovový nábytek - kartotéky, kovové spisové skříně - kancelářské vybavení - kancelářské vozíky, archivační skříně, regály - šatní stěny, lavičky.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.