Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Umělecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - mříže na prosklené dveře a okna Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - branky Návrhy a ...

Kovářství, podkovářství. Práce: - kovářské - zámečnické - soustružnické - svářečské - skružování profilových materiálů na stáčečce - lisování na hydraulickém lise - podkování koní. Výroba: - kované prvky - schodiště - zábradlí - stolky - dveře - vrata - regály - ocelové přístřešky - skokový materiál pro koně ...

Slévárna. Strojní výroba. - euro nástavby - skříně - valníky - standartní nástavby - nosiče kontejnerů - valníky - skříně - chladírny - sklápěče - odtahovky - přepravníky automobilů - nápojové nástavby - návěsy - speciální technika - přenosové vozy - pomocné přenosové vozy - návěsový modul LMU - sanitní ...

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.

Prodej, pronájem kontejnerů: - obytné kontejnery - skladové kontejnery - sanitární kontejnery - stavební buňky - mobiliáře.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Hraněné profily na střechy a stěny.

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Kovovýroba, výroba, montáž: - vrata, brány, ploty - schodiště - kovové přístřešky.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demoliční a bourací práce - kontejnerová doprava.

Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - stoje na zakázku - robotizace - dopravníky, manipulátory - kovovýroba - chladící a ohřevné jednotky, průmyslové a domací digestoře - průmyslové pračky a myčky. E-shop: - bezpečnostní zábrany - dílenský, montážní nábytek - dopravníky - manipulační technika - zahradní nábytek.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Výroba: -rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty -nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže -kovové okenicové žaluzie -vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce -zakázková kovovýroba -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků. Strojírenská ...

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Montáž, demontáž, servis: - průmyslové regály - svařované konstrukce.