Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Společnost Valspol a.s. zajišťuje montáž, demontáž, výrobu a servis všech typů hal a ocelových konstrukcí včetně opláštění.

Firma Pergolas.cz se specializuje na výrobu a instalaci bioklimatických pergol a terasových střech. Nabízejí řešení na míru, která kombinují moderní technologie s vysokou kvalitou a estetickým designem.

ROVEX ENGINEERING je český výrobce specializující se na hliníkové zasklívací systémy a ploty. Naše činnost se skládá ze čtyřech hlavních činností: Posuvné dveře a okna: Nabízíme širokou škálu typů posuvných oken a dveří. Od designových bezrámových variant až po masivní rámové konstrukce s přerušeným tepelným mostem. Hliníková zábradlí: Naše ...

Autodoprava Jan Karpíšek - Likvidace a odvoz suti Brno - provozuje nákladní, silniční a kontejnerovou dopravu. Převáží sypký materiál a pronajímá kontejnery na stavební suť, výkopovou zeminu a další komunální odpady kromě nebezpečných odpadů a následně se postará o likvidaci těchto odpadů.

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Výroba: - díly lodních vrátků - ocelové konstrukce, případně včetně montáže - speciální ocelové a hliníkové konstrukce. Strojní opracování - soustruhy, karusely: - výkovky, odlitky, svařence.¨ Vodorovná vyvrtávačka WHN13-8: - opracování svařenců - svařovací aprobace GK, BV, ABS.

Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

BHS Pardubice s.r.o. se specializuje na prodej, montáž, demontáž, opravy a servis regálových systémů.

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Společnost 4YOUSTORY s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti kontejnerové dopravy a manipulace s materiály. Naše vozidla jsou vybavena hydraulickou rukou, což nám umožňuje efektivní nakládku a vykládku různých druhů materiálů, od zeminy a suti po beton, štěrk, písek a další sypké i stavební materiály. Nabízíme zapůjčení a ...

STROJÍRNY HOLDING a.s., se sídlem v Hradci Králové, je předním výrobcem strojů a technologických zařízení pro průmyslové aplikace, zejména v automobilovém sektoru. Nabízíme širokou škálu produktů, včetně svářecích strojů, dopravních a manipulačních systémů, ocelových konstrukcí, kontejnerů a karoserií. Naše služby jsou komplexní, od návrhu a ...

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Zámečnické práce, kovovýroba, svařování metodou TIG a MIG. Svařování hliníku. Svářečské práce. Zakázková výroba, montáž: -z nerezu, oceli, hliníku, pozink. Nerezová výroba. Interiérové a exteriérové prvky. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, ploty, vrata, brány, stavební prvky, doplňky k bazénům. Stavebně zámečnické ...

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

KB assembly s.r.o. se zaměřuje na montáže, servis a inspekce regálových systémů. Zabývají se kompletní realizací projektů, od vyměření až po záruční servis.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti zdvihací techniky a ocelových konstrukcí? FERRO OK, spol. s r.o. je vaše řešení! S více než 30 lety zkušeností a sídlem v malebném Jílovém u Prahy, tato firma je předním českým výrobcem mostových jeřábů, jeřábových drah a ocelových konstrukcí. Inovace a kvalita jsou klíčové slova, které definují FERRO OK. ...

Firma REBUS se zaměřuje především na železobetonová schodiště a úpravu konstrukcí broušením nebo pohledovými stěrkami.

Firma ZIPPER s.r.o. poskytuje profesionální kontejnerové služby. Nabízíme odvoz suti, odpadu, dovoz štěrku, stavebních materiálů, převoz strojů a techniky do 10 tun, zimní údržbu (odklízení sněhu a solení) Možnost pronájmu kontejnerů.

Společnost MTZ CZ s.r.o. realizují montáže ocelových konstrukcí, opláštění budov, klempířské a zámečnické práce.

Výroba, prodej: -dopravníky třísek, článkové, hrablové, magnetické, pásové, válečkové, křížové, řemenové -filtrační zařízení -kontejnery -manipulátory, přípravky, jednoúčelové stroje a zařízení.

Firma Petr Markuzzi - autodoprava se sídlem v okrese Plzeň nabízí komplexní služby v oblasti o odvozu a likvidace odpadů a dopravy stavebních materiálů do 4 tun a odvoz stavebního odpadu a další. Současně nabízí krátkodobý či dlouhodobý pronájem kontejnerů od 3 cm3 do 18 cm3. Působí především v Plzni, Dobřanech, Přešticích, Stodu a okolí a své ...

Výroba, prodej: - velkoobjemové kontejnery Abroll - vanové kontejnery -výrobků ze sklolamitátu: -odpadové kontejnery, odpadových kontejnerů -sklolaminátových kontejnerů pro tříděný sběr odpadů -sklolaminátové nádoby na zimní posypy - výrobků z polyethylenu - odpadové kontejnery pro tříděný sběr odpadů - mobilní nádrže na ...