Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Potřebujete vyrobit prodejní regály, propagační stojany či vybavení prodejen? Potom neváhejte oslovit společnost FEROPLAST spol. s r.o., která se na tuto činnost zaměřuje. Můžeme vám nabídnout firemní stojany velké i malé, poličky, závěsné mříže, stohovací koše i regály a mnoho dalších produktů. Naleznete nás ve městě Chotěboř.
FEROPLAST spol. s r.o. - výroba stojanů a regálů
Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Statické výpočty - služby v oblasti statiky a dynamiky staveb. Projekce - ocelové konstrukce.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Výroba a prodej stavebních profilů. Nerezové a atypické profily.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -výroba svařenců, svařování, sváření, metoda MIG, metoda TIG -svařování nerezů -kovovýroba -úpravy projektů -povrchové úpravy kovů -haly, halové systémy, konstrukce -zábradlí, schodiště -zemědělská technika -opravy strojních součástí svárem -posuvné brány, vrata, vrátka -sloupky, ...

Výroba - kovové komponenty do prodejen. Zámečnictví - interiérové zámečnické práce výroba, kovové komponenty do prodejen.

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Výroba a montáž: - plastové okna, dveře - zimní zahrady - ocelové konstrukce - ocelové haly - regálové systémy - plošiny výrobních hal - technologie pro zemědělství a potravinářský průmysl.

Stavební zámečnictví. MONTÁŽ, VÝROBA: - ocelové konstrukce - ocelové palety Reference: - Strojintex IDP, a.s., Liberec - SSŽ Liberec - IMP, spol.s r.o., Jablonec nad Nisou

Zámečnictví, zámečnická výroba. Nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení.

Kompletní vybavení pracovišť pro servis a výrobu elektroniky: -antistatické pracovní stoly GBP -pracovní nábytek, židle -letovací systémy -pájecí technika JBC, Metcal, Weller, Pace -páječky, pájecí stanice -spotřební materiál pro pájení -nářadí pro elektroniku, kleště, pinzety Piergiacommi -dispensery -antistatické pracovní ...

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Výroba stavebního a tesařského řeziva. Výroba truhlářského řeziva. Výroba a prodej dřevěných briket. Prodej a rozvoz písku, kačírku a drtí. Zapůjčení kontejneru. Odvoz odpadu a sutí na skládku. Míchání betonu.

Generální dodavatel staveb Umělecké kovářství: - brány, branky, oplocení budov, mříže do oken a dveří, návrhy oplocení náhrobků, oplocení hřbitovních areálů, zábradlí ke schodišti. -doplňky Výroba, montáž: - ocelové haly. Práce: - zámečnické - kovoobráběcí - umělecké kovářství-strojové. Svařování CO2*. Stavební montáže. ...

Společnost se zabývá dodávkami vybavení pro logistiku, skladové prostory, dílny a archivy.