Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - opláštění a zastřešení hal - kompletní dodávky průmyslových staveb

Zabýváme se výrobou: - ocelových konstrukcí, hal, střech, mostů, stožárů, technologických zařízení a svařenců, kotle na spalování biomasy, různé druhy transportních palet např. pro BMW, BOSCH a mnoho jiných. Vybavení dílen umožňuje výrobu svařence o hmotnosti do 8 tun.

Generální dodávky staveb. Středisko zámečníci: -výroba a montáž: -vodohospodářské technologie -ocelové konstrukce hal -výroba dle dokumentace -výroba dílců z nerez oceli a hliníkových slitin -dodávky ocelových dveří, vrat a prosklených stěn Středisko obrábění: -soustružení : -frézování -vyvrtávání -broušení ...

Výrobní závod. Divize stavební konstrukce. Tryskání, řezání, řezání kyslíkem na CNC strojích, řezání plasmou na CNC stroji, stříhání na tabulových nůžkách, stříhání a děrování na profilových nůžkách.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Žiarová zinkovňa (pozinkovanie, galvanizovanie, galvanizácia, zinok), žiarové zinkovanie Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001 (QMS), ISO 14001 (EMS) a Ü- Zeichen Práca – povrchová úprava (úpravy): - žiarové zinkovanie – kovové diely, oceľové konštrukcie, stožiare – pokovovanie (kov, kovy) - protikorózna ochrana oceľových výrobkov (proti ...

Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - schodiště

Výroba, instalace - nerezové helikální výztuže. Činnost - zesilování stavebních konstrukcí pomocí uhlíkových materiálů - podchycení a zesílení základových konstrukcí - šroubové mikropiloty CHANCE. - injektáže trhlin porušených objektů.

Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Strojírenská výroba: - průmyslová zařízení - díly pro stroje - ocelové konstrukce.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Výroba ocelových konstrukcí na zakázku.

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Výroba, projekce: - ocelové konstrukce. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Výroba, kovovýroba: - nerezové prvky pro bioplynové stanice a čistírny odpadních vod - atypické prvky z nerezi dle požadavků zákazníka Služby: - svařování a opravy hliníkových konstrukcí a tlakových nádob z hliníku - servis, opravy a rekonstrukce kejdovodů - výstavba montovaných hal

Návrh a výroba drobných konstrukcí, ocelových venkovních schodišť, zábradlí, automatických posuvných bran a otvíracích bran včetně dálkového ovládání, návrhy dílů ve 2D a následné tvarové pálení CNC plasmou.