Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Výroba a montáž ocelových, nerezových a hliníkových konstrukcípro firmy i domácnosti.

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Veškeré zámečnické práce dle projektů a stavby. Výroba schodů Výroba vrat

Dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných i ocelových konstrukcí hal a skeletů včetně prefabrikovaných základů.

Výroba: - strojní zařízení - ocelové konstrukce - výroba svařenců

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Zámečnické práce, výroba: - schodiště - zábradlí exteriérové, interiérové - zastřešení - pergoly - balkóny - ploty - brány křídlové, posuvné - branky - ocelové konstrukce.

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Výroba: - strojírenská výroba - zámečnická výroba - ocelové konstrukce - logistické a skladové prvky - kontejnery, palety, regály, stojany, drátěné kontejnery, transportní vozíky - laserové řezání - kovoobrábění. Výrobní závod: Hrobčice 106 417 57 Hrobčice

Výroba: - ocelové konstrukce - balkony, vrata, zábradlí, vazníky, schodiště, ploty, brány - kovovýroba - ocel, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Umělecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - mříže na prosklené dveře a okna Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - branky Návrhy a ...

Kovářství, podkovářství. Práce: - kovářské - zámečnické - soustružnické - svářečské - skružování profilových materiálů na stáčečce - lisování na hydraulickém lise - podkování koní. Výroba: - kované prvky - schodiště - zábradlí - stolky - dveře - vrata - regály - ocelové přístřešky - skokový materiál pro koně ...

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Hraněné profily na střechy a stěny.

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Kovovýroba, výroba, montáž: - vrata, brány, ploty - schodiště - kovové přístřešky.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.