Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Výroba, práce: -kovovýroba, kovoobrábění -zámečnictví, zámečnické práce -svařování z oceli -nerez z oceli a hliníku -luxusní nábytek -nerezocelové schodiště a zábradlí -kované zábradlí -výstavní expozice -balkony pro panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, ocelové skříně -veškeré atypické výrobky -bankovní terminály -lehké a ...

Služby: -konzultace, zprostředkování stavební a strojní kovovýroby.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Firma KRONUS navazuje na řemeslnou tradici svých předků. Je technicky vybavena pro malosériovou výrobu. Nabídka zámečnických prací, výroba z nerezu a mosazi. Výroba: -nerezové vany pro lázeňské a rehabilitační účely - dopisní schánky k zazdění do zdi, či sloupku plotu, zadní výběr - dvoukřídlé i posuvné brány a vrata -krycí dvířka ...

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou z nerezavějící oceli. Vyrábíme: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlí, podstavce pod akvária, klece na ptactvo, celé schodiště, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinářské stoly, dále komponenty k pivovarům atd.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Zámečnictví - výroba nekotvených a kotvených ocelových stožárů

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Konstrukční a technická kancelář. Služby: - příprava a vypracování technických návrhů: - zhotovení výrobní dokumentace ocelových konstrukcí, potrubí, zásobníků, dopravníků aj.

Kovovýroba, ocelové konstrukce, kované ploty, vrata a dveře - schodiště - ocelové zábradlí - kovový nábytek - imitace kovářských výrobků - výroba a montáž interiérů z nerezu a mosazi - ocelové konstrukce - zámečnické práce - práce s polykarbonátem - výroba na zakázku - náhradní díly na zemní stroje - obrábění kovů - ...

Montáž, půjčovna, pronájem: -jeřáby Výroba: -prefabrikované železobetonové konstrukční prvky Služby: -projektová příprava

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -branky -mříže -oplocení, ploty -přístřešky -schodiště, zábradlí -balkonové držáky na kola -kotce, voliéry.

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Výroba: -ocelové konstrukce -kované ozdobné výrobky -svařování hliníku -zpracování nerezi -kovová reklamní písmena -reklamní stojany -reklamní billboardy -ostatní výrobky.

Dveře Zárubně Kování Zábradlí Půdní schody Nářadí Doplňky.

Výroba: - mříže - ocelové konstrukce SUS

Práce: -zámečnické. Výroba: -brány, mříže, ploty. -schodiště.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Projekční a konstrukční práce, engineering, výroba, dodávka: -technologické díly pro energetiku, petrochemii, strojírenství a stavebnictví: -vzduchová potrubí -spalinovody -regulační klapky různých konstrukčních provedení -díly pro mlecí a dopravníková zařízení -ocelové ...

Výroba - hliníkové dveře a okna - protipožární dveře - hliníkové fasády - schodiště - ocelové konstrukce, zábradlí Řemesla, služby - svařování - řezání plazmou

Stavební zámečnictví. Výroba: - nerezová schodiště a zábradlí pro interiér i exteriér.

Konstrukce, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Koupelnové doplňky- sanita. REHA- invalidní program. Schody a zábradlí- výroba z nerezi. Gastro - nerezový nábytek. Cordivari - designové radiátory. Zakázková výroba z nerezi pro potravinářský a farmaceutický průmysl.

Výtahové šachty. Zastřešení bazénů, bazény: -využití bazénu od dubna do října bez vytápění -zamezuje znečištění listím, pylem apod. -zvyšuje bezpečnost v okolí bazénu- -ocení rodiče malých dětí -majitelé psů (pes) -teplota vody je udržována i za silného větru nebo nočního ochlazení -snížení výdajů na údržbu. Služby: -klempířské, ...