Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Výroba - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře - hliníková zábrádlí

Výroba - mříže - kovová vrata - satelitní držáky - kovové dveře - kovová zábradlí, schody Svářečské práce Zámečnické práce, výroba - satelitní držáky

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Potřebujete vybavit halu nebo zorganizovat sklad? Hledáte spolehlivou firmu zabývající se strojírenskou, zámečnickou výrobou? Skupina výrobních firem Metalimpex (Metalimpex Group spol. s r.o. a Metalimpex HES s.r.o.) je strojírenských podnikem s celoevropskou působností, disponující moderními výrobními prostorami v obci Hrobčice u Bíliny a ...

Jeřábnické práce do 20 tun Výroba - ocelové konstrukce Prodej - hutní materiál Zámečnické práce

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Kovovýroba: - zpracování plechu, nerezu a hliníku - ocelové konstrukce - demolice a bourací práce - stavební práce

Výroba a montáž křídlových a vjezdových posuvných bran, vrat, branek, kovaných plotů, zábradlí a schodišť.

Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

Výroba, servis: - formy - ocelové konstrukce. Zakázkové obrábění.

Výroba: -stojany a přístřešky na kola -ponky -manipulační vozíky -oplocení strojů a parkovišť -kovové konstrukce, palety, vrata, dveře -autobusové čekárny a přístřešky.

Výroba a montáže, opravy: - ocelové konstrukce - jeřáby - zdvihací zařízení - manipulační zařízení.

Zámečnictví-zakázková kovovýroba. Konzultace: -výroba, montáž. Dodávky-práce a služby: -konstrukce-schodiště a zábradlí-ocel, nerez, hliník -dveře, okna, výkladce -fasády a protipožární systémy z ocelových profilů švýcarské firmy JANSEN (atest požární odolnosti) -garážová rolovací vrata lamelová -ruční i eletrický pohon s dálkovým ...

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Statické výpočty - služby v oblasti statiky a dynamiky staveb. Projekce - ocelové konstrukce.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.