Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Dodávka: - stavební práce - pozemní stavitelství - zateplování budov.

Výroba: - čistírny odpadních vod. Výroba: - ocelové konstrukce - hutní válcovaný materiál - převlaky - těžké profily - ocelové trubky.

Nátěry ve výškách Zateplování - budovy Výškové práce Revize - ocelové konstrukceměření a předepínání táhel MACELLmontáž a revize - bezpečnostní systémy pro výstup söll Opravy - fasády Rizikové kácení - prořezy stromů

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, mostů a technologických zařízení pro: - energetiku (energetické uhelné a plynové kotle, regenerační kotle a kotle na spalování biomasy, jaderná energetika) - dopravní stavby (železniční a silniční mosty a lávky) - průmyslové a sportovní stavby a stavby občanské vybavenosti (dodávky a montáže ...

Dodávka - železobetonové konstrukce

Zámečnické práce Kovovýroba - brány - ploty - přístřešky - dveře - nádrže - vozíky - konstrukce - rozvaděče - schody - podesty - drobné opravy v domácnosti.

Výroba, kovovýroba, montáž: -zámky, kování, kovářské výrobky -ocelové konstrukce z nerez materiálu -formy na recyklované plasty -držáky plastových blatníků na Avie -podjezdové zábrany na Avie -nerez držáky světelných ramp na kamiony. Práce: -zámečnické -soustružnické -frézařské -lisování.

Výroba - vrata - schodiště - zábradlí - oplocení Obkládání nerezem (výlohy obchodů, ...) Soustružení dle dohody Sváření dle dohody Zámečnické a nástrojářské prácevýroba - kovové a nerezové konstrukce - atypické konstrukce ve spolupráci se zákazníkem, případně architektem - kovové a nerezové předměty do ...

Výroba - mříže - vrata - ploty - schodiště - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce

Kovovýroba, výroba, prodej, export: - lehké i těžké ocelové haly - nosné, kovové konstrukce, haly - kovové schodiště (venkovní i vnitřní) - vrata, mříže, regály, ocelové dveře - mosty - díly jeřábů LIEBHERR. Řemeslnické práce.

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Projekce, statické výpočty, statika, zpracování ocelových konstrukcí: -ocelové konstrukce pozemních staveb -OK průmyslových staveb -ocelové mostní konstrukce -OK lávky pro pěší -nosné a prosklené konstrukce fasád. Odběratelé: -architekti, konstrukční a projekční kanceláře, stavební firmy.

Opravy, montáž, rekonstrukce: - ocelové konstrukce - příslušenství betonáren.

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Zasklívání - budovy Opravy - komíny Tlakové mytí Výškové práce Opravy - ocelové konstrukce

Projekční kancelář - vypracování studií, návrhů a projektů včetně celé projektové dokumentace pro stavebníky, investory a developery a její následné projednání Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce včetně projekce

Výroba - garážová a vjezdová vrata Výroba - ploty - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Zámečnická výroba

Výstavba: - železobetonové monolitické konstrukce - dřevostavby na klíč - tesařské konstrukce - krovy - pergoly Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce na klíč. Zednické práce (zdivo, omítky, fasády).

Zateplení fasád Stavba - ploty Výkopové práce Obkladačské a dlaždičské práce Stavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce domů - kompletní stavební činnost Rekonstrukce bytů

Stavební firma. Generální dodávky staveb, rekonstrukce, výstavba a modernizace budov: -občanská i průmyslová výstavba -rodinné domky. Provádíme: -zemní práce, dopravu, inženýrské sítě, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické práce, truhlářské práce, podlahářské práce.

Stavební firma. Dodávky, řemeslo, práce: - rekonstrukce - stavebně zámečnické práce - elektroinstalace, instalatérské a topenářské práce - klempířské a pokrývačské práce - vzduchotechnika - komplexní práce. Projektování, projekční činnost: - ocelové a tesařské konstrukce. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - ...

Nabídka montovaných ocelových konstrukcí pro stavby rodinných domů, nástaveb, garáží a komerčních a průmyslových objektů. Prodej, maloobchod, velkoobchod.

Služby: - montáže, revize, opravy, údržba: - plynových zařízení, - produktovodů, - horkovodů, - teplovodů, - parovodů, - rozvodů TUV, - vodovodů, - kanalizací - ocelových konstrukcí

Kovovýroba, strojírenství. Výroba: - tanky a cisterny.