Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Zabýváme se výrobou a opravami zahradního nábytku a kovových konstrukcích.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Zábradlí, stavební pouzdra, půdní schody - Firma Pouzdra-zábradlí se zabývá prodejem a montáží stavebních pouzder, nerezového zábradlí a půdních schodů. Zábradlí, stavební pouzdra, madla na stěnu, grafosklo a půdní schody jsou české výrobky a nejvyšší kvality.

-montážní a zámečnické práce -zakázková zámečnická výroba -výroba montovaných hal -výroba ocelových konstrukcí -sváření směsným plynem -sváření hliníku a nerezu -práce na tabulových nůžkách 3150/10 -tváření a ohýbaní komponentů za studena provozovna: Barandov 251 463 31 Chrastava Czech Republic Tel/fax.: +420 482 720 119 ...

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ: - zámečnické práce, kovovýroba, svářečské práce - ocelové konstrukce, nástavby, opláštění budov - menší ocelové haly - vrata, vjezdová vrata, brány - oplocení, ploty, mříže - zábradlí, balkonové zábradlí - schodiště, schodišťové zábradlí Stavby na kterých jsme se podíleli: - ALBERT Liberec-Rochlice - BAUMAX ...

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Zhotovení, výroba: - překážky pro extremní sporty - skatepraky - překážky pro sportoviště. Zámečnické práce: - svařování konstrukcí - výroba plotů, bran, mříží, schodů. Výškové práce za použití horolezecké techniky.

Popis firmy: Jsme profesionální, stavební společností, která klade důraz především na KVALITU. Na naše díla poskytujeme nadstandardní záruky. Veškeré stavební práce provádíme POUZE profesionálními pracovníky. Chcete-li kvalitní práci, obraťte se na nás. Děkujeme.

Výroba, kompletace, aplikace: -komponenty pro průmyslovou automatizaci: -synchronní servomotory -planetové převodovky -průmyslové regulační pohony -planetové převodovky s různými typy elektrických servomotorů -průmyslové regulační pohony TG Drives -technologie v oblasti kompozitních materiálů pro průmyslové využití a ...

VÝROBA, PRODEJ: Elektroinstalační materiál: -objímky (plastové) -vestavné spínače -sporákové keramické přepínače -mikrospínače Vývoj, konstrukce, stavba, výroba, prodej, montáž, opravy, servis: - formy pro sklářský, bižuterní, plastikářský průmysl - sklářské pece Sklářské stroje a nářadí: - hladinářské - rotační ...

Stavby ocelových a zámečnických konstrukcí na klíč.

Vyrábíme hliníkové zábradlí na terasy a schodiště, hliníkové brány a branky, ploty a oplocení, pergoly, altánky a jiné hliníkové konstrukce na míru do exteriéru i interiéru, včetně povrchové úpravy a výplní. Dále provádíme opravy hliníkových a litinových dílů jako jsou např. prasklé disky kol nebo poškozené bloky motorů.

Zinkovna. Služby, práce: -žárové zinkování. Kovovýroba: -ocelové konstrukce.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Dodávky technologických celků na klíč: - zařízení vysokopecních závodů - zařízení válcoven - průmyslové pece - výrobní haly a ocelové konstrukce - energetické rozvody a potrubní systémy.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce vč. konstrukcí mostních - technologické zařízení a potrubní systémy pro veškerá media vč. provádění souvisejících revizních činností - výpalky z plechu tl. 2 - 50 mm.

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Statické zajištění stavebních konstrukcí.