Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Výroba a montáž: - konstrukce a nosiče pro telekomunikace.

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.

Stavební činnost: - montované ocelové haly - průmyslové, zemědělské, skladové, komerční, sportovní haly. Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce, zábradelní a silniční svodidla - haly od vrchní stavby po stavbu na klíč - ocelové konstrukce.

Výroba a montáž mříží, vrat, plotů, portálů, schodišť a zábradlí.

Obchod, prodej, dodávka až k zákazníkovi, výroba, inženýrink: -soustružení, kovoobrábění (i v CNC): -ocelové díly, svařence -opracování odlitků a výkovků, hmotnost nerozhoduje -třískové obrábění (i v CNC).

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Výroba, montáž v chemickém, potravinářském, energetickém či zpracovatelském průmyslu: - konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu - ocelové konstrukce.

Výroba atypických prvků, součástí a celků z nerezové oceli, skla a kamene.

Nabízíme Vám výrobu, dodávku a montáž včetně povrchové úpravy : - hal - vestaveb - hrázněných stěn - mezipater - krovů - nástaveb. Součástí našich dodávek je výrobní projektová dokumentace, komplexní realizace včetně mechanizace, dopravy a lešení. Objem konstrukcí do 300 t. Zakázková výroba technologických celků pro investiční ...

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Stavební firma: - rekonstrukce, modernizace - výstavba - novostavby - dodávka a montáž fasádních a strešních ocelových plášťů a zámečnických konstrukcí. Výroba: - ocelové konstrukce.

Činnost: - statika a mechanika stavebních konstrukcí. Výroba: - prostorové objekty z polystyrenu.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Konstrukce, výroba: -zařízení pro chemický a petrochemický průmysl, energetiku -speciální a těžké ocelové konstrukce -ekologické projekty -věže větrných elektráren. Dodávaná zařízení: -tlakové nádoby -trubkové výměníky -kolony -reaktory -kotle na odpadní teplo - utilizační kotle -kotlové svazky -trubkové svazky ...

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - světlíky.

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.