Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Výroba, montáže, rekonstrukce a opravy tlakových nádob, potrubních dílů a rozvodů. Výroba kontejnerů a nád.

Výroba, prodej průmyslového, skladového a dílenského zařízení: -regály -policové regály -paletové regály -stromečkové regály -regálové galerie včetně osvětlení -regály na pneumatiky -regály na míru dle potřeby zákazníka -revize a opravy regálů -palety -kovové palety různých velikostí, pevné i skládací ...

Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba kovových konstrukcí, gabiony. Prodej žulových a přírodních kamenů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -konstrukce potrubních a kabelových mostů Montáž: -průmyslových pracovních strojů Stavba, výstavba: -průmyslové a bytové objekty -inženýrské stavby Práce: -svářečské -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Kovovýroba: - výroba ocelových konstrukcí Výstavba: - průmyslových hal

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -stroje či zařízení. Povrchová ochrana: -tryskání -lakování mokrou cestou

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Služby: -autoservis, autoopravna -nákladní doprava Dodávka, prodej, maloobchod, oprava, servis: -náhradní díly pro důlní velkostroje

Výroba: -hliníkové radiátory -hliníková okna a dveře -hliníková zábradlí Obráběčské práce.

Moderní hliníkové bezúdržbové zábradlí pro interiér i exteriér ve čtyřech základních barevných provedeních pro balkony, terasy i schodiště. Prodej a montáž schodišť a zábradlí

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Výroba: -ocelové konstrukce -pásové dopravníky -sušárny keramických hmot -hydrocyklony a hydrocyklonové stanice -automatová výroba od průměru 4 mm do průměru 60 mm na automatech INDEX

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zastřešujeme čerpací stanice pohonných hmot Jiří Jura, Ondřej Jura

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Činnost: - statika a mechanika stavebních konstrukcí. Výroba: - prostorové objekty z polystyrenu.

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.