Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Mříže Vrata a branky křídlová i pojízdná, elektrické pohony - garážová vrata Stojany - regály Dveře Schody - zábradlí Zámečnictvíprovádáí - přístřešky

Zámečnická výroba - mříže Jeřábnické práce Práce s manipulátory MATBRO – dosah 7m Zámečnická výroba - zábradlí - plotové dílce Zemní práce - práce se zemními stroji (bagr KOBELCO, UNK 320 LOCUST 903) Výroba - konstrukce hal, přístřešků včetně opláštění - kovové konstrukce Broušení na kulato, na ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Výroba ocelových výrobků z konstrukční oceli, nerezi a pozinku: -vany a vaničky -ocelové konstrukce -konstrukce na hodiny -balkóny -ochranné klece -filtrační technika -turbíny -klece -stojánky. Zajistíme zámečnické práce.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Zámečnictví. Kovovýroba: -schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce.

Výroba ocelových konstrukcí, mostů.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Kovovýroba: - ploty - vrata - konstrukce - mříže - regály - kóje, kotce - pletiva - sítě - mobilní oplocení.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Výroba a montáž: - konstrukce a nosiče pro telekomunikace.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Výroba atypických prvků, součástí a celků z nerezové oceli, skla a kamene.

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

CNC Obrábění kovů. -Frézování, soustružení, vrtání Výroba dílů středně velké až velké serie. Zámečnická výroba, : - ocelové konstrukce střední včetně povrchové úpravy (ocelová konstrukce) - schodiště z oceli - zábradlí a mříže z oceli, - vrata, brány, ploty z oceli

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.