Oleje a maziva zahrnují široké spektrum produktů. Od motorových olejů, přes hydraulické a převodové oleje, až po plastická maziva pro ložiska. Motorové oleje je možné zakoupit ve variantě pro dopravní prostředky, zahradní techniku i výrobní stroje.

Nákup, prodej - paliva, maziva. Autorizovaný partner PARAMO. Prodej: - automobilové oleje - motorové, převodové - průmyslové oleje - obráběcí kapaliny - plastická maziva - asfalty - nafta - technický benzín - autokosmetika - provozní kapaliny.

Havlín les&zahrada Nabízíme prodej a servis zahradní a lesní techniky Stihl, Viking, Stiga, Solo, Motor Jikov Green, Fiskars a Oregon. Dále ruční nářadí Ferm a Proma a elektrocentrály United Power.Dále prodej náhradních dílů a příslušenství, drobného nářadí, olejů a pracovních oděvů, broušení řetězů a seřizování motorů.

Výroba - maziva motorová, převodová - oleje průmyslové, motorové, hydraulické, speciální, tlumičové

Výroba hydraulických agregátů a prodej hydraulických prvků ARGO HYTOS. Prodej průmyslových maziv MOLYKOTE a průmyslových lepidel PERMABOND a DOW CORNING. Prodej chemických přípravků pro elektrotechnický průmysl - KOLB, ELECTROLUBE, ELSOLD. Vysokotlaká hydraulika - nářadí SPX Power Team. Průmyslové tlumiče WEFORMA.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Prodej: - prodej pneumatik všech značek - prodej ocelových a alu kol - prodej náhradních dílů pro vozy všech značek - prodej akumulátorů - prodej olejů a provozních kapalin - prodej vybavení pro pneuservisy - pneuservis - čištění klimatizací

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Prodej produktku Metal Conditioneru METALTEC-1 jako ochrana kovových třecích ploch.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Prodej, nákup, autovrakoviště: -použité náhradní díly FORD, PEUGEOT, ŠKODA. -maziv, olej

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Kompletní služby v oblasti průmyslových maziv a kapalin: -autorizovaný distributor maziv BP a Castrol -recyklace olejů a průmyslových kapalin -čištění chladicích okruhů a vstřikovacích forem -filtrace olejů, odstraňování vody z olejů -evidence a plánování údržby strojů -rozbory olejů a maziv, mikroanalýzy.

Prodej: - výrobky Motorex Motoline - filtry, oleje, brzdové díly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Největším dovozce a autorizovaný distributor olejů a maziv ESSO a Mobil v České republice.

Prodej - autodíly na osobní automobily - baterie - náhradní díly - oil náplně E - shop - autodíly na osobní automobily - baterie - náhradní díly - oil náplně

Sklad: -topný plyn propan-butan PB**. Provoz: -čerpací stanice LPG* do automobilů. Prodej: -CO2 -ekologické topivo do japonských kamen ZIBRO KAMIN,ZIBRO PLUS EXTRA -pivo lahvové,limonády -velkoodběratelům dovoz zajištěn.

Prodejní sklad: -Propan-butan -technický plyn -plynospotřebiče.

Opravy silničních vozidel -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování zboží a manipulace s nákladem -Balicí činnosti -Poskytování technických služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným ...

Distribuce: -propan -propan-butan tlakové láhve 2, 10, 33kg -LPG -autogas Projekce, montáž: -vytápění, topení propan-butanem průmyslové objekty, hotely, školy -plynofikace obce. Výstavba: -čerpací stanice na propan-butan.