Průmyslové či zahradní kovové nádrže a zásobníky mohou pojmout všechny možné látky. Kapaliny, pevné anebo sypké materiály, tím vším můžete tyto kontejnery či jiné úložné kapacity naplnit. Kovové zásobníky nachází uplatnění ve všech odvětvích průmyslu.

Konstrukce i výroba -tlakové nádoby -výměníky tepla -skladovací nádrže a filtry.

Výroba nádrží pro farmaceutický průmysl - ocelové konstrukce.

Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Kontroly, čištění, revize, zkoušky těsnosti: -nádrže na ropné látky -jímky -plynová, tlaková zařízení

Výroba, dodávka, montáž: -ministavebnice čerpací stanice na PHM -nadzemní čerpací stanice na PHM -nádrže na asfalt a asfaltové emulze -skladovací válcová sila -dávkovací násypky -sila na hotovou směs -sušící buben -dávkování granulovaných přísad -sila na skladování sypkých hmot -betonárky -ocelové nádrže na PHM -zemní ...

Zástupce Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenství při zavádění nové výroby i modernizaci strojů. Nabízíme míchací zásobníky a skladové hospodářství.

Strojírenství. Výroba: -speciální kovové palety pro manipulaci s výrobky -fekální vůz MVN objem 1200L -závěsné kontejnery na stavební odpad -žebříky s kovovým krytem -dílenské vozíky -pojízdné stolky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotační vývěvy -fekální vozy -malotraktory Agrostroj -GO předních náprav traktorů ...

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou z nerezavějící oceli. Vyrábíme: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlí, podstavce pod akvária, klece na ptactvo, celé schodiště, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinářské stoly, dále komponenty k pivovarům atd.

Servis, výstavba, rekonstrukce: -čerpací stanice. Služby: -revize a čištění nádrží -dodávky technologií čerpacích stanic.

Výroba, dovoz a montáž čističek odpadních vod, jímek, šachet, žump, bazénů a nádrží, lapačů tuku, koupacích a zahradních jezírek.

Kovovýroba: - nerezové výrobky - zakázková výroba - nerezové zařízení do potravinářských výroben: stoly, dřezy, regály, nádoby, nádrže - interiéry, exteriéry.

Výroba, montáž: -ocelových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konstrukcí. -renovace hliníkových návěsů.

Výroba, návrh, konstrukce, opravy: -tlakové nádoby, certifikát pro výrobu AO 202 včetně systému jakosti: -bojlery ležaté a stojaté 20-30000 l -náhradní topné vložky do bojlerů (Cu a nerez trubky) -stojaté zásobníky vody 20-10000 l i žárově pozinkované -nádoby s vnitřní úpravou pro pitnou vodu -vzdušníky 20-10000 l -zařízení ...

Výroba: -strojní zařízení pro potravinářský průmysl: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradní díly pro stroje: -potravinářské -lahvárenské -kontezvárenské.

Strojírenství. Zakázková výroba: - kontejnery a nástavby - karoserie. Výroba: tel.: 607 608 651 fax: 327 524 728.

Zakázkové montážní práce: - potrubní rozvody Generální opravy technologických zařízení Strojírenská výroba: - skladové nádrže - ocelové kontrukce - výroba, opravy tlakových nádob - výroba léžáckých tanků pro malé pivovary

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Dodávka, výroba: -autocisterny, cisternová vozidla, CO2, LPG, zařízení pro převoz plynu -návěsy, přívěsy -nástavby, snímatelné nástavby, CO2, LPG -čerpací stanice -tlakové nádoby, zásobníky, sudy, nádrže -propan, propan butan, LPG*, autoplyn -automatické plynové hořáky -zařízení a vybavení pro LPG* -propanové, propan ...

Výroba městského a obecního mobiliáře: - odpadkový koš - vitríny - plakátovací plochy - lavičky.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Provádíme: - tlakové lití hliníku. Výroba: - slévárna - obrábění - tryskání - broušení

Služby: -čištění a revize nádrží od ropných a jiných produktů -čištění a revize všech druhů jímek (fekální, lapoly, septiky) -těsnostní zkoušky nádrží a jímek včetně rozvodů -likvidace nebezpečných odpadů -měření tloušťky stěn ultrazvukem -vizuální kontrola povrchů -opravy ropných rozvodů a armatur - opravy, popřípadě instalace ...