Septiky, kanalizační jímky, vodoměrné šachty, nádrže na dešťovou vodu, nádrže na galvanovny a nádrže užívané ve stavebnictví jsou vyrobeny z kvalitního odolného plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, pevnost a pružnost zároveň, stálost a variabilitu.

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Výroba,maloobchod,prodej : -díly a modely letadel pro stavebnice: -použité materiály: -extrudovaný polystyren a laminát.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Zakázkový výroba,zpracování: -technické obalové materiály (obaly) pro automobilový průmysl. Provozovna: -Horní Lhota u Luhačovic 156 tel.:577138248.

Práce: -stolařské,stolařství -truhlářské,truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku) -okna,vstupní dveře.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.