Pro potravinářský, chemický, gastronomický i farmaceutický průmysl jsou nádrže, sudy, nádoby, sila a zásobníky velmi důležité. Nechejte si vyrobit technologie kruhového nebo čtvercového tvaru z nerezové oceli pro uchovávání látek na míru vašim potřebám.

PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. jsou tradiční strojírenskou společností, jejíž kořeny sahají až do druhé poloviny 19. století. Náš výrobní program se zaměřuje zejména na technologické celky pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl. Našim zákazníkům nabízíme lihovary, pálenice, pivovarské technologie, nádrže i fermentační sušárny.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.

Výroba, prodej: - plastová okna s předokenní roletou. Dodávky oken v různých variantách pro průmyslovou i bytovou výstavbu.

Servis, výstavba, rekonstrukce: -čerpací stanice. Služby: -revize a čištění nádrží -dodávky technologií čerpacích stanic.

Výroba: -strojní zařízení pro potravinářský průmysl: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradní díly pro stroje: -potravinářské -lahvárenské -kontezvárenské.

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Zakázková výroba: -zboží (výrobky) z plastů dle dodané dokumentace. Technologie výroby: -tvarování plastů za tepla -lisování a svařování horkým vzduchem. Výrobky: -vzduchotechnické potrubí z plastů -záchytné vany, nádrže, kádě -zákryty do rozvaděčů NN -tvarované lišty, profily, závěsné -schránky do rozvaděčů -nádoby na ...

Maloobchod, prodej: - odlučovače ropných látek - lapáky tuků a škrobů - neutralizační nádrže - regulátory průtoku - nástěnná stavidla - dešťové nádrže - přečerpávací stanice - odvodňovací žlaby - nerezový program - průmyslové vpusti - nerezové žlaby - koupelnové žlábky - plastové poklopy - litinové poklopy ...

Výroba, prodej, maloobchod: - nerezové výrobky pro přípravu teplé užitkové vody a teplé vody - bojlery, nerezové ohřívače vody TUV - turbobojlery - atypické ohřívače - trivalentní solární zásobníky - akumulační nádrže - bazénové ohřívače a zásobníky se solárním ohřevem - výměníky odpadního tepla - krby, pekárenské pece.

Výroba, prodej: - vybavení kotelen - tepelné zdroje - nerezové a ocelové akumulační nádrže - nerezové bojlery.

Vzorková prodejna. Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové, posuvné, terasové, balkonové -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety -žaluzie -venkovní rolety -sítě proti hmyzu.

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Velkoobchod: -hutní materiál -pozinkované zárubně a dveře -protipožární dveře norma DIN,ČSN.

Zabýváme se zpracováním polystyrenu a výrobou polystyrenových výrobků. Nabízíme fasádní desky, vlnité desky, polystyrenové obaly a fixační proložky, stavební a fasádní prvky, aranžérské výrobky, prostorová loga a nápisy.

Kovovýroba,výroba,velkoobchod,maloobchod prodej: -plastové kontejnery na tříděný odpad -sklolaminátové kontejnery, sklolamináty -kovové součástky na kontejnery: -řetězy,šrouby,šroubky aj.

Strojírenské kovovýrobní družstvo. Výroba, konstrukce, kovovýroba, montáž: - vstřikovacích forem - formy na lisování technické pryže a nástrojů pro tváření plechů - lisovací nástroje. Výroba především pro automobilový průmysl.

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Výroba,maloobchod,prodej : -díly a modely letadel pro stavebnice: -použité materiály: -extrudovaný polystyren a laminát.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - tuzemská (vnitrostátní) - zahraniční (mezinárodní) - expresní přeprava - zasilatelství - objemné zásilky - letecká doprava - námořní doprava,zajištění trajektů - kontejnerová doprava. Zakázková kovovýroba,výroba: - skladovací a přepravní palety - kontejnery - vozíky. ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Zakázkový výroba,zpracování: -technické obalové materiály (obaly) pro automobilový průmysl. Provozovna: -Horní Lhota u Luhačovic 156 tel.:577138248.

Výroba,montáž: -obytné kontejnery.

Práce: -stolařské,stolařství -truhlářské,truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku) -okna,vstupní dveře.

-Poskytování technických služeb -Testování, měření, analýzy a kontroly -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny