Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba palet a překladů

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování ...

Výroba, prodej: - dřevěné palety - speciální obaly - atypické palety - jednorázové palety - hranolkové a USA palety - palety typu EUR - dřevěné hranoly - paletové přířezy - řezivo - dřevěné rošty, podlážky - tepelně ošetřené palety. Nákup: - řezivo - kulatina - dřevní hmota - paletové ...

VÝROBA - PRODEJ - DODAVATEL: - papírové tašky - obaly na víno - šanony a pořadače.

Opravy silničních vozidel -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Velkoobchod: -tvrdé PVC folie s potiskem pro vakuové tvarování, nábytkářský průmysl a profilované panely

Výroba a prodej - plastové krabičky na šperky

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - samolepicí folie, papíry a stěrky zn.FASSON - samolepicí etikety, štítky na formátech A4 - desky PVC, plexi - VEKAPLAN-dekorační - desky FOAM do interiéru.

Prodej, aplikace: - fólie na okna, na budovy - ochrana proti vloupání, tepelná a světelná ochrana - autofólie - bezpečnostní, ochrana proti světlu, tepelná a světelná ochrana - folie na karosérie - dekorační fólie.

Výroba - luxusní papírové tašky a krabičky

Dodávka - lepené laťovkové desky Výroba - lepené laťovkové desky Výroba a dodávka - dřevostavby v difúzně otevřeném i uzavřeném systému (hrubá stavba, včetně základové desky, na klíč)výroba, montáž - vše kolem staveb ze dřeva - pergoly - garážová stání - altány - prodejní stánky - ...

Výroba, prodej: -obaly, krabice -kašírování -knihařské práce -vazby V1 až V8 -kalendáře, šanony -kašírování, perforace, děrování -grafické práce, sazba, skenování -digitální tisk Materiály: lepenka: -hladká, vlnitá (mikrovlna).

Výroba, prodej: - obalová kartonáž - kartony - krabice z hladké lepenky bez potisku - krabice z trojvrstvé vlnité lepenky bez potisku - mřížky a vložky z trojvrstvé vlnité epenky - skládačky nelakované, bez potisku.

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Výroba, velkoobchod: -dřevěné brikety. -dřevostavby, altánky, zahradní domky. Pila: -truhlářská výroba -pořez řeziva. Prodej, výkup: -kulatina. Velkoobchod, maloobchod: -vánoční stromky http://www.stromky.com.

Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

datum zániku: 27.5.2013 Výroba, prodej: -dárkové bedničky, bedna, kazety na láhve, víno, čaj -přepravní box, stojan, nosič, kazeta -pergoly, altánky, altánek

Výroba palet a paletových přířezů.

Velkoobchod s plastovými výrobky: -plastové kufry na nářadí -zásobníky pro skladování drobných součástí -plastové nádoby -koše na odpadky -kuchyňské plasty.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Maloobchod-papírnictví: -školní a kancelářské potřeby -obalový a hygienický program.

Výroba, prodej: - dřevěné palety, obaly - dřevěné jednocestné a atypické palety různých rozměrů.

Firma ukončila činnost. Viz firma Ardagh Metal Packaging Czech Republic s.r.o. IČO 29296803. Prodej: -kanystr 10l, 4l, 5l, 3l.