Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Poligrafija Dizain RTT Company s.r.o. prodává fólie pro ražbu společnosti Univacco Technology Inc v České republice, na Slovensku a v Chorvatsku. Jsme rádi, žeVám můžeme představit tento kvalitní produkt a doufat, ve vzájemně prospěšnou spolupráci s tiskárnami..

Výkup, prodej a opravy palet. Paletové hospodářství: - evidence a zpětná přejímka palet. Likvidace poškozených palet.

Společnost HBABio, spol. s r.o. se specializuje na podporu odděleného sběru bioodpadu a návazné technologie, které realizaci odděleného sběru usnadňují. Městům a obcím nabízíme systém separace biologicky rozložitelných odpadů a pomoc se zaváděním separace. Jednou z hlavních činností společnosti HBABio je výroba a dovoz aplikací z ...

Dodávka - přepravní kontejnery Dodávka - palety Dodávka - lepenkové krabice, bedny Dodávka - balící papír Zkušebnictví

Vyrábíme a prodáváme plastové obaly pro stavební chemii a potravinářský průmysl. Certifikáty ISO 9001 a HACCP. Obaly kbelíky) pro potravinářský průmysl, chemii apod.

Výroba: -vláknina -papír -lepenkové obaly.

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Vyrábíme LDPE folie technologií vyfukování a používáme jak primární LDPE materiál tak vlastní LDPE regranulát

Bazar - dřevěné palety - ohrádky Prodej - řezivo Výroba a prodej, výkup - atypické, EURO a standardní paletyinovace - standartní paletyvýroba a opravy - ohrádky (i dřevěné) - dřevěné výrobky (palety, ohrádky)

Výroba, maloobchod, velkoobchod - klopové krabice z třívrstvé a pětivrstvé lepenky - krabice ze strojní lepenky - dárkové krabičky - luxusní potahované krabičky - kartonová a papírová střiž Maloobchod a velkoobchod - zipové sáčky - bublinkové obálky - stretchová a bublinková folie - výplňová ...

Výroba - kartony, krabice - plochá těsnění - rádiem řízené modely letadel - výroba plastových dílů a prototypů (3Dtisk) Prodej - rádiem řízené modely letadel

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Výroba - palety - euro palety - bedny - podlážky - obalový materiál

Výroba. -obaly z vlnité 3 a 5 vrstvé šedé či barevné lepenky -potištěné klopové krabice -tvarové výseky -balení z mikrovlny

Dřevovýroba: -výroba krovů -výroba briket -výroba palet -pořez kulatiny -sušení dřeva. Obchodní činnost. Prodej OSB desek a palubek.

Výroba: -polyetylenové obaly. -LDPE, HDPE sáčky. -fólie LDPE. -mikrotenové fólie, sáčky. -překrývací pytle.

Výroba kartonových obalů: - klopové krabice - tvarované výseky

Obalové materiály, obaly z vlnité lepenky -dvouvrstvé -třívrstvé -pětivrstvé -sedmivrstvé. Krabice, krabičky s potiskem -flexotisk -fotorealistický tisk (čtyřbarevný tisk+lak). Paletové boxy z třívrstvé, pětivrstvé, sedmivrstvé lepenky.

TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Velkoobchod - hliníkové stavebnicové systémy - elektronické cigarety - LED diody Výroba - zaklapovací rámy - výstavní panely - nástěnky - tabule - orientační systémy - světelné reklamy Pronájem - losovací zařízení pro reklamní akce - výstavní panely

Výroba, oprava, prodej a pronájem: - kabelové bubny, kovové, dřevěné - překližkové bubny Renovace kovových bubnů a jiných kovových součástí - pískovačka, lakovna.

Výroba: -potravinářské obaly pro masný průmysl -umělá a přírodní střeva -plastová, kolagenová a celofánová střeva

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky. Velkoobchod, zásobování: - zdravotnický materiál. Balící činnost.