Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod: - obaly: - jednorázové nádobí - nápojové kelímky - obaly pro obchod - obaly pro výrobu - obaly pro domácnost - ubrousky - svíčky - hygienické systémy.

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Výrobce a prodejce mikrotenových tašek, fólií HDPE a LDPE včetně jejich potisku Provozovna: Stankovského 675/40, 250 88, Čelákovice

Obalový a spotřební materiál: -obaly mikroten -balící papíry -etikety, kotoučky -taška, šáček, pytel odpadový, odpadové pytle -fólie fixační, potravinové -pohárky, tácky, misky

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Prodej výrobků z obalového plastového materiálu: -polyetylen -mikroten -tatrafán -celofán. Sortiment: -folie -hadice, polohadice -sáčky -tašky -přířezy, plachty, archy.

Obaly, obálky, fólie a jiné obalové materiály.

Specializovaný dovozce a distributor obalového materiálu.

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.

Výroba: - technická konfekce - vaky pro zesnulé - výrobky z fólie.

Maloobchod, prodej: - obalový materiál.

Specializovaný dodavatel obalových materiálů. Svým zákazníkům nabízíme ucelený sortiment: - vysoce kvalitních - plně recyklovatelných - hygienicky nezávadných obalových materiálů.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Naše společnost EWF patří k předním dovozcům a vývozcům okenních fólií a autofólií ve střední a východní Evropě. Velkoobchodní prodej tohoto zboží: bezpečnostní fólie, ochranné fólie, protisluneční a tepelně-izolační fólie, autofólie, privátní fólie, dekorativní fólie, speciální fólie.

Výroba: - kartonové obaly - lepenkové obaly - papírové obaly.

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Výroba, prodej: - nerezový KEG sud.

Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.

Výroba desek, folií, hadic a profilů z plastů.

Výroba sáčků. Mikroten Polyetylen - tašky z MI, streč - folie - pytle.

Velkoobchod, maloobchod: -mikroténové sáčky, tašky, pytle -sáčky do odpadních košů -lepící pásky -potravinářské fólie -fóliové přířezy.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.

Firma Bří Janderové (Bratři Janderové) se zabývá výrobou a prodejem umělých květin, slaměných kruhů (slaměné podklady na kytice a kříže) a svíček (hřbitovní a sezonní program). Firma je distributorem látkových umělých květin (umělé květiny vazbové a umělé květiny stonkové), dekorací, polystyrénových kruhů a aranžérských potřeb jako jsou dráty, ...

Výroba: - profesionální přepravní obaly - pevné obaly vyráběné z překližek, hliníkových profilů a kovových rohů, se zámky a madly - ponky, pracovní stoly - zavazadla na nářadí - kufry na nářadí.