Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod obaly, obalový materiál: -kbelíky, dózy -kelímky, vaničky, mísy, misky, tácky, podtácky -kávové kalíšky, pohárky na alkohol, kornouty na hranolky -obaly na dorty, koblihy, cukrovinky, lahůdky -talíře a jídelní soupravy včetně příborů, lžiček, napichovátek, míchátek, slámek -party boxy, obaly na pizzu, termoobaly ...

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Dřevovýroba: -přepravní palety.

Výroba: - plastové obaly ( misky, blistry, průsvitná víka, vložby do krabic ) - další obalové součásti ( výstřihy z kovů, plastů, papíru )

Výroba, prodej: - papírové pytle - Big-Bag pytle.

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Výroba: - papírové obaly - tašky, sáčky, pytle - papírové archy, role - speciální papír - krepový papír, gačovaný papír - úprava a řezání papíru - potisk.

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Výroba: -průmyslové obaly -kartonážní -třírozměrné obaly, plachty -sáčky a přířezy (PE, pěna, bublinka) -exportní a přepravní balení (proložky, bedny, kontejnery) -klopové krabice-potisk -pěnová a brublinková fólie -izolační trubice -vázací pásky, svářečky -balení na zakázku. Provoz: Jičínská 518, Lomnice nad Popelkou

Výroba - obaly - palety - dřevěné přepravní obaly - dřevěné bedny - nadrozměrné bedny - překližkové a OSB bedny - podlážky Služby: - balení - sušení dřeva - impregnace řeziva - ošetření dřevěných obalů - skladování a doprava - návrhy obalů a poradenství - návrhy krovů - zajištění certifikátů.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Sklad: -Žerůtky, č.64, tel.:515 255 616; 603 310 663.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Sklad: -Žerůtky, č.64, tel.:515 255 616; 603 310 663.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby i pro leváky -pořadače, kancelářské sponky, šanony, tiskopisy, luxusní pořadače -účetní knihy, daňová evidence, pokladní kniha, kniha závazků a pohledávek, rozvaha -pokladní doklady, paragony, dodací listy, faktury, zakázkové listy, prodejky -zápočtový list, mzdový list, ...

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné obaly na ovoce a zeleninu - bedýnky.

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Výroba a prodej: -lepenkové krabice -skládací, víkové -šité, lepené -ze strojní i vrstvené lepenky.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Výroba: - laserové popisovací technologie (na dřevo, plast, kov ...) - plastové misky, blistry, obaly vč. výroby forem - plastové ušní známky (pro skot, prasata, ovce, kozy ... - plastové ušní známky - doplňky (kleště, vložky, fixy...) - vstřikolisová výroba (vývoj, návrh technického řešení, zajištění forem, kompletace). Sítotiskový ...

Největší internetový obchod: - s obalovými materiály - a balícími prostředky SHOP.OBALY.CZ - mimo jiné i stojanů a boxů na CD, DVD, Videokazety.

Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Dodávka balicí stroje a obalové techniky: - stroje pro balení palet do strojní fixační folie - stroje pro skládání, uzavírání kartonů, pro páskování - stroje pro výrobu polstrovacího materiálu - výrobní linky pro balení. Balicí a obalový materiál.