Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod-obalový materiál. Prodej: -papír: -tabelační (do počítačů) -xeroxový (do kopírek) i barevný -balící (potravinářský) -kotoučky do pokladen -etikety -etiketovací kleště, barvicí válečky do etiketovacích kleští -silonové nitě, splintovací pistole, jehly do splintovacích pistolí, splinty -papírové visačky ...

Velkoobchod, prodej: - balící materiály: - papír - fólie PE - tepelně smrštitelné - potravinářské - bublinková - folie mikrotenová (MI) - balící - další balící materiály a zařízení - plastové nádobí - kancelářské a školní potřeby: - tabelační, xeroxové, faxové papíry - papír A3 čtvereček - obaly PE - ...

Výroba: - papírové obaly.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.

Výroba: - obaly. Provozovna: - Šternberská 380, Břidličná.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly: - igelitové tašky - mikroténové tašky, sáčky - papírové, uzavírací sáčky - potravinářské fólie - tlačenkové obaly - ozdobné stuhy - pytle a sáčky na odpad - jednorázové nádobí, kelímky, talíře, misky - papírenské zboží. Sídlo firmy: - Dolní Marklovice 243, ...

Velkoobchod, rozvoz zdarma: -potravinářské obaly -nápojové kelímky -nádobí pro teplou a studenou kuchyni -obaly na rychlé občerstvení a stánkový prodej -obaly pro cukrářské a pekařské výrobky -ozdobné stuhy -papírové a celofánové obaly na květiny -potravinářské a fixační fólie -lepící a krepové pásky.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Velkoobchod obalovým a kancelářským zbožím. Sortiment: -mikroténové sáčky,tašky,přířezy -fólie pro balení potravin -fixační a ochranné fólie -papírové tácky a talíře -dortové krabice -celofánové archy a dárkové sáčky -ozdobné stuhy -jednorázové nádobí,kelímky,vaničky, příbory -pytle,sáčky do odpadkových košů -balící ...

Firma se zabývá: -Výroba a obchod s plastovými lahvemi a uzávěry pro kosmetiku -Mycí a čistící prostředky

Výroba, velkoobchod: - sáčky na potraviny - obaly - dárkové předměty.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Výroba: - kartonové obaly a přířezy - obaly z vlnitých lepenek a mikrovlny - klopové a skládačkové krabice - telefon: 327594527, 327594666 Velkoobchod: - obalové materiály (fólie, lep. pásky, tašky, váz. pásky, sáčky, balící technika) - možnost potisku, vnitřní vybavení krabic, výplně, mřížky. - telefon: 327594666 Vzorková ...

Výroba, prodej: Výrobky KOH-I-NOOR -školní, kancelářské, umělecké potřeby -stěrací a technická pryž -zpracování plast.hmot -kartonáž -obaly-potisk.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové fólie - laminační fólie - fólie s potiskem - odtrhávací pásky.