Využijte pronájem, výkup či prodej palet, europalet, čtvrtpalet, paletových ohrádek, přepravních beden, prokládek či paletových vík. Pro snadnější manipulaci si pronajměte paletový vysokozdvižný vozík.

PALETY PARDUBICE s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a opravy přepravních palet a obalů.

Společnost DUKOR s.r.o. vznikla v roce 1994 a od rozšíření v roce 2004 se kromě nákupu a prodeje strojů a techniky zabývá také prodejem pohonných hmot, motorových a průmyslových olejů, maziv a dalších provozních kapalin, prodejem technických benzínů, ředidel a jiných chemických prostředků. Sháníte palety nebo se potřebujete starých palet zbavit? ...

Firma BEL-VITA CARS se zabývá dovozem a prodejem použitých autodílů ze zahraničí - Škoda, VW, Kia, Ford, Peugeot, Opel, BMW a další. Také ekologickou likvidaci vozidel. Další činností je pronájem a prodej stavebních strojů. Dodává také dřevěné sudy, které sloužily k dozrávání vín a lihových destilátů přetvořené k rozmanitému použití. Jejich ...

Výroba dřevěných sudů

Společnost BA-DY EFEKT, spol.s r.o. zajišťuje výrobu, výkup, prodej dřevěných palet - výkup EUR palet, standardních palet - výroba všech druhů palet atypických rozměrů - dřevěné ohrádky, - bednění - palivové dřevo

Velkoobchod, prodej: -briketa, brikety konopné, RUF, PUK, Gril -palivové dřeva, dřevo kulatina, metrové, štípané -paleta -kulatina 1m, štípané 1m -krbovina.

Využití odvozní soupravy(dřevo) -štěpka -biomasa. Lesnické práce a služby -těžba dřeva -přibližování dřeva -doprava dřeva -pěstební činnost -poradenská činnost. Autodoprava: -nákladní doprava. Dřevovýroba, výroba: -palivové dřevo Průmyslová ulice areál ČD Prodej: -dřevěné obaly a výrobky -široká škála dřevěných ...

Naše firma, která se zabývá dřevovýrobou, se specializuje především na výrobu palet, europalet a dřevěných obalů. Naším zaměřením je také zpracování a pořez dřeva a provozujeme pilu. Dřevěné obaly a palety dodáváme po celém území České republiky.

Palety Kafka s.r.o. je firma se sídlem v Kuníně, která se specializuje na výkup a prodej palet a dalších obalů. Palety také opravují. Mimo to zajišťuje výrobu a výkup atypických palet.

Výroba dřevěných palet a průmyslových komponentů.

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -podlahoviny -podlahy PARADOR plovoucí laminátové dřevěné -PVC* FATRA,NOVILON -lišty -parkety -lepidla -laky LOBA -tmely.

Společnost EXPEDIENCE s.r.o. nabízí zákazníkům prodej, pronájem, výkup nebo výměnu obalů a palet. Jedním z nejvyhledávanějších produktů tvořících náš sortiment, jsou gitterboxy.

Vítá vás Pila Pokorný, s.r.o. Naše rodinná firma se již po mnoho let věnuje výrobě dřevěných obalů na míru, palivového dřeva, briket a stavebního řeziva pro truhlářské projekty. Nacházíme se na adrese Československé armády 664, Zdice, kde se můžete přesvědčit o kvalitě našich produktů. Naše firma je známá pro svou dlouhou historii a stabilní ...

Společnost LUCORP s.r.o. provozuje chráněnou dílnu zabývající se výrobou ze dřeva, kompletacemi na zakázku.

Pavel Pergler zajišťuje výrobu palet, jejich prodej palet, dále prodej beden a dřevěných obalů. Nabízí dále palivové dřevo štípané, doprava a složení na místo zdarma.

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Bedo CZ, s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní dopravu, spediční služby a výkup palet.

Jsme Vašim partnerem ve světe palet. Naše firma poskytujeme komplexní služby v oblasti paletového hospodářství. Zaměřujeme se na prodej, výrobu a výkup europalet. Dále provádíme opravy poškozených palet a odvoz a likvidaci nepoužitelných palet. Dále u nás můžete také zakoupit tvrdé i měkké palivové dřevo.

Pavel Pachta se zaměřuje na těžbu, výkup a dopravu dřeva a na výrobu palet.

Výroba - průmyslové kufry překližka Výroba - průmyslové kufry plast

Výkup - použité paletydodávka - použité dřevěné palety - doprava zboží k zákazníkovi Dodávka - dřevěné palety EUR značené - atypické dřevěné palety - doprava zboží k zákazníkovi