Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Velkoobchod: -tvrdé PVC folie s potiskem pro vakuové tvarování, nábytkářský průmysl a profilované panely

Výroba a prodej - plastové krabičky na šperky

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - samolepicí folie, papíry a stěrky zn.FASSON - samolepicí etikety, štítky na formátech A4 - desky PVC, plexi - VEKAPLAN-dekorační - desky FOAM do interiéru.

Prodej, aplikace: - fólie na okna, na budovy - ochrana proti vloupání, tepelná a světelná ochrana - autofólie - bezpečnostní, ochrana proti světlu, tepelná a světelná ochrana - folie na karosérie - dekorační fólie.

Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

Velkoobchod s plastovými výrobky: -plastové kufry na nářadí -zásobníky pro skladování drobných součástí -plastové nádoby -koše na odpadky -kuchyňské plasty.

Podnikatel ukončil činnost. Viz firma Ardagh Metal Packaging Czech Republic s.r.o. IČO:29296803

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - balící a obalové materiály, fólie. Autodoprava do 3, 5 t. Úklidové služby, úklidové práce. Reklamní služby, reklamní předměty.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kompletní sortiment produktů pro řezanou reklamu, digitální tisk a sítotisk. Internetový obchod, prodej: -LED technologie, světelné zdroje: - led žárovky, trubice, světelné panely, pásky, drivery - led příslušenství - dálkové ovladače, konektory, lišty atd..

Prodej obalových materiálů s víceúčelovým využitím. Velkoobchod, maloobchod, poradenství - stavební, průmyslová, bazénová chemie, chemické přípravky. Výroba šperků.

Průmyslové ochranné a přepravní balení pro automotive. Vyberte si z naší nabídky obalových materiálů, provedení i rozměry vyrobíme na míru: - obaly z kartonplastu a PP desek - ochranné tubusy - přesné výseky ochranné samolepicí fólie - výseky z pěnových materiálů - polystyrenové tvarovky a fixace - sáčky z bublinkové fólie - pěnové a ...

Výroba, dodávka, prodej: -plastové díly pro automobilový průmysl -plastové hračky a stavebnice -plastové modely automobilů -kuchyňské váhy -osobní váhy -účelové váhy -plechové díly -vstřikovací formy pro plasty -formy na neželezné kovy -nástroje pro klikové lisy -jednoúčelové přípravky a zařízení. Výroba: -vstřikování ...

Výroba: -přepravní obaly z vlnitých i hladkých lepenek -včetně výplní a prokladů -ochranné prvky rohy z kartonu, tvrzený papír -PE-program sáčky polyethylenové, polyprophylenové, mikroténové, rychlozavírací - české výrobky -rozměry dle přání zákazníka. Prodej, dodávka: -použité kartové krabice různých rozměrů.

Dodávka - balící zařízení a stroje Dodávka - obalové materiály Dodávka - obalové materiály

Ubytování, motel, penzion. Standardní až komfortní bydlení s dobrým parkováním pro Vaše auto. K dispozici pokoje s koupelnovým zařízením, televizí i chladničkou, včetně jednoho s bezbariérovým přístupem. Možnost objednat si snídani i jiné občerstvení od 6.00 hodin, každý den, kromě víkendů. Obchodní partneři naší firmy mají od nás slevu ...

Velkoobchod, dodávky, rozvoz k zákazníkům. Obalové materiály: -HDPE a LDPE tašky -pytle na odpad -mikrotenové sáčky do odpadkových košů -fólie fixační a potravinové, ALOBAL, malířská fólie -lepící pásky -jednorázový plastový GASTRO sortiment (poháry, kelímky, misky, talíře, tácky...) -pokladní pásky a etikety. Úklidový servis: ...

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Výroba - tašky na míru Výroba - tašky na míru Dodávka - reklamní předměty Písmomalířství - řezaná reklama - informační systémy Dodávka - světelná reklama Potisk - tašky Tisková reklama - velkoplošný tisk Grafické práce - příprava podkladů pro reklamu Webdesign.

Výroba, prodej: - obaly z plastických hmot - plasty pro potravinářství.

Plastikářská výroba: -zpracování plastů formou vstřikování, vstřikovací lisy -vodoinstalační materiál z plastu pro rozvod teplé, studené vody (termoplast) -fitinky (tvarovky), trubky -další výlisky (výlisek) z plastů PP*, PE*, PS* (polypropylen, polyetylen) -plastové hračky, hračka.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.

Výroba, prodej obalů z pěnového polyetylenu, kartonplastu, EPS a lepenky. Výroba kartonážních strojů, plošných válcových lisů i kruhových nůžek.

Výroba, prodej: - transportních sáčků pro akvarijní ryby.