Deufol Česká republika s.r.o.
OBALPLAST Smrčí s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Jaroslava Veselá provozuje v Soběslavi kamennou prodejnu s cukrářskými potřebami a pomůckami. Dále provozuje i e-shop s cukrářskými potřebami. V sortimentu najdete: - cukrové zdobení na dorty - zákusky a jiné pochoutky - potahovací a modelovací hmoty - speciální dortové svíčky - výslužkové a dárkové krabičky - obrázky z jedlého papíru, ...

Výroba obalů z hladké a vlnité lepenky, puzzle, leporela, pohlednice, papírové sáčky, katalogy, kalendáře.

Prodej: -nádoby, kontejnery, popelnice na komunální odpad -olejové hospodářství -separovaný odpad -vařiče, grily, zahradní a bytová topidla.

Výroba a prodej - dřevěné přepravní obaly.

Paletový servis. Výroba a prodej dřevěných palet, europalet - všechny druhy. Zakázková výroba.

Výroba obalů, kartonáž: - krabice, dárkové krabice - kazety, pouzdra, desky - obaly z lepenek a mikrovlny - ekologické obaly.

Dodávka: - obaly z vlnité lepenky: - krabice, kartony

Výrobce umělých střívek určených pro masný průmysl.

Výroba, prodej: - palety všeho druhu - atypické palety. Kamionová doprava - zahraniční a tuzemská - spedice.

Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Design obalů, návrh forem a technologií pro vakuové tváření plastů. Výroba, velkoobchod - blistrové obaly - podložky, proložky

Výroba: - papírové sáčky s potiskem - papírové tašky

Dřevovýroba. Výroba: -palety -stavební řezivo

Výroba folie BOPP, PE bez potisku i s tiskem.

Výroba: - bublinková folie - přířezové obaly - sáčky - protinárazové obálky - kartonové krabice

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Velkoobchod obalových materiálů: -vázací pásky, páskovače -fixační podušky -protiskluzové prvky -přepravní obaly. -fólie a pytle- polyethylen -folie LD-PE -balové folie potištěné, recyklované, průtažné obalové -lepící pásky.

Prodej veškerého obalového mateirálu spojeného s výrobou, logistikou, manipulací - stretch folie ruční a strojní, lepicí pásky, paletové překryvy a další. Doprava nad 5000, - bez DPH zdarma.

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Výroba, prodej: -papírové obaly -krabice. Vyrobíme jakýkoliv rozměr a tvar obalu již od jednoho kusu až po desetitisíce. Potiskneme jakékoliv množství. Jsme specialisté na malé a střední série.

Výroba - řezivo - dřevěné paletypořez kulatiny - impregnace řeziva Výroba - dřevěné palety