Deufol Česká republika s.r.o.
OBALPLAST Smrčí s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod, prodej ekologické, recyklovatelné obalové materiály, obaly. LDPE a HDPE: -fólie, folie -ploché, polohadice, hadice -velkoplošné fólie na ochranu strojů, zařízení a výrobků -stretchové ovinovací fólie ruční i strojní -bublinková fólie -pěnová fólie v tloušťkách 0, 8-2mm -výrobky z hladké a vlnité lepenky -lepenka 2, 3, 5, 7 ...

Výroba a prodej paletové nadstavby, nadstavba: -moderní obalový, transportní a skladovací prvek -rozměr dle požadavku /500-2400mm/ -materiál kov a dřevo. Výroba a prodej článkové řetězy, článkový řětěz: -na rozmetadla hnoje -ohlávky a vazáky na dobytek -stájové řetězy.

Prodej: -dodavatel pro zemědělce -potravinový průmysl - -dodání PP pytlů, rašlových pytlů, síťových, objemových vaků - BIG BAG.

Obchodní kancelář. Výroba obalů, prodej obalů: -obaly, obalu, obalů (3vl, 5vl a mikrovlna, mikrovlny) -skládačka, skládačky z hladké lepenky, lepenek -obaly z vlnité lepenky, lepenka -potravinářské obaly -obaly lepené a šité, potištěné flexotiskem nebo ofsetem -kašírované obaly, lamino, uv lak, okýnka, displeje -etikety, ...

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Výroba, prodej: -plastové obaly -misky pro balení hotových potravin

Velkoobchod: - obalový materiál - plastové obaly.

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Obalové materiály, obaly z vlnité lepenky -dvouvrstvé -třívrstvé -pětivrstvé -sedmivrstvé. Krabice, krabičky s potiskem -flexotisk -fotorealistický tisk (čtyřbarevný tisk+lak). Paletové boxy z třívrstvé, pětivrstvé, sedmivrstvé lepenky.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Prodej obalové materiály: -tašky, sáčky, pytle, přířezy -balící a pečící papír -kotoučky, etikety, kleště -kelímky, talířky, příbory (plastové nádobí).

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Výroba, prodej: -dřevěné palety -stavební řeziva -střešní vazby -střešní latě.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.