Deufol Česká republika s.r.o.
OBALPLAST Smrčí s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Prodej a servis: -motocyklů, 4kolek Polaris a skútrů Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionální zastoupení - POLARIS, ARCTIC CAT, KAWASAKI, ...

Bednářství. Výroba: - koupací kádě, sudy.

Velkoobchod, prodej, výroba: -obalové materiály, obaly: -balení potravin -drobná balící technika, tašky, fólie, kotoučky, etikety ... -jednorázové nádobí, příbory -dárkové, karnevalové dekorace -papírenské zboží pro domácnost -hygienické potřeby.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Výroba, velkoobchod: -plastové obaly: -potravinářské i nepotravinářské. -kanystry. -kelímky. -láhve na potraviny, limonády. -víčka na kelímky, vaničky.

Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.

Velkoobchod: - gastro ubrousky - obalový materiál - papírenské zboží - hračky.

Internetový obchod, e-shop, eshop, maloobchod, prodej: -obalový materiál, obaly: -bublinková fólie, gačovaný papír, motouzy, odvíječe, PE a papírové pytle, PE rukávy, pěnový polyethylen, strech folie, zakrývací fólie, vlnitá lepenka -brusný materiál: -adaptéry, archy, kotouče, role, Scotch Brite -kancelářské potřeby: -datové nosiče, ...

Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Práce: -truhlářské, truhlářství: -dřevěné palety, obaly na zakázku. Dřevovýroba: -drobné stavby.

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.

Import (dovoz): -obalové materiály, foliové materiály (obaly, fólie).

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.