ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.
Pavel Kozák

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Nábytek: -maloobchod, prodej -bytové zařízení a doplňky -kancelářský nábytek -zakázková výroba -školní nábytek.

Výroba, dodávka, montáž: -kancelářský nábytek -hotelový nábytek -vybavení bank -bytový nábytek -nábytek pro zdravotnictví -nemocnice, ordinace, lékárny -kuchyňské linky, obývací a předsíňové stěny, dětské pokoje, stoly a skříňky.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -elektrické nářadí NAREX, BOSCH, MAKITA, PROTOOL a další -motorové pily a křovinořezy DOLMAR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -závitovina -závitové tyče Maloobchod, prodej: -pilový program LENOX -diamantové řezací kotouče SOLGA -upevňovací a kotevní technika UPAT a ...

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Hlavní aktivitou společnosti Tip Paper spol. s r.o. je výroba papírových pytlů v různých modifikacích a úpravách. Papírové pytle vyrábíme z kvalitních pytlových papírů od předních evropských výrobců. Na prvním místě je pro nás spokojený zákazník, proto, jako přímý výrobce, poskytujeme 100% servis. Vstřícné jednání, promptní dodávky, perfektní ...

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Velkoobchod, e-shop: -kancelářské potřeby. -tonery, inkousty. -papír (faxový, tabelační, kopírovací...)

Výroba: -kovové konstrukce -schody, zábradlí -mříže. Výroba, montáž: -vrata včetně pohonů, dálkové ovládání. Práce: -zámečnické -svářečské -kovářské.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Internetový obchod nejen s počítači a elektronikou. Široký sortiment zahrnuje stolní počítače, LCD monitory, notebooky, náhradní díly pro PC i notebooky, mobilní telefony, tablety, e-cigarety, repasované počítače, notebooky, monitory, servery, tiskárny ...

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -pracovní židle -jednací židle -sedací soupravy -interiérové doplňky -osvětlení Služby: -návrhy interiérů.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Výroba: -inkousty-pro tryskové tiskárny včetně plnění již použitých CARTRIDGE (CANON, HP, EPSON) -razítkové a speciální barvy -tonery a renovace. Prodej: -barviva -spotřební materiál pro tisk.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Počítače - prodej, servis: -sítě, SW, literatura, příslušenství -konzultace -autorizovaný prodej počítačů MERCURY.

Prodej: -kompatibilní, renovované tonery a cartridge.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...