ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -kopírovací stroje -elektronické pokladny a pokladní systémy -počítače a tiskárny -počítačové sítě -faximilní zařízení a telefony -kalkulátory a digitální diáře -psací stroje -programové vybavení -papír, tonery, barvicí pásky -kancelářské potřeby ...

Velkoobchod, prodej: -flex program -keramické brusivo -brusivo na podložce - diamantové kotouče -tvrdokovové frézy obrysové -vrtáky -záhlubníky -tvrdokovové nástroje OECM -závitořezné nástroje GOLA.

Výhradní zastoupení APPLE COMPUTER. Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy, poradenství v oboru: -výpočetní technika IBM kompaktabilní, Apple MacIntosh, NB-ACER350 -kancelářská technika -laserové, tryskové a jehličkové tiskárny EPSON a HP HEWLETT PACKARD -softwarové produkty -CD-ROM multimédia, ...

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek pro kanceláře -nábytek pro domácnost -vybavení interiérů hotelů a bank -školní nábytek -kovový nábytek -šatní skříně, spisové skříně. Výroba a prodej: -počítačové stoly, atypické prvky. Dodávky a montáž: -kuchyně. Služby: -kompletní vybavení interiérů -architektonické návrhy ...

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Stavby: -anténní stožáry -ocelové konstrukce.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.

Výroba: -navrhujeme, vyrábíme a dodáváme konstrukce pro distribuční rozvod elektrické energie VN a NN: -konstrukce pro stožárové trafostanice do 630 kVA -konstrukce pro kabelové svody VN a NN -konstrukce pro svislé spínací prvky VN -konstrukce pro dodatečné montáže trafostanic kabelových svodů, svislých spínacích prvků a ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.