ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.
Pavel Kozák

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebnicový papírový nábytek -bytové doplňky -stropní podhledy a lišty.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -tiskárny -monitory -spotřební materiál -cartridge, tonery.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -elektrofiltry -hadicové filtry -kouřovody -ocelové kompenzátory -vyhrnovače strusky -uzavírací a těsnící klapky -přepravník benzínu, cisternový návěs -nádrže a sila. Služby: -stavební práce.

Prodej nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -dětské pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -vybavení kanceláří -vestavěné skříně -šatníkové sestavy -atypické výrobky na zakázku. Služby: -grafické návrhy kuchyňského nábytku -vybavení kuchyní nábytkem i elektrospotřebiči -dekorativní sklo.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy-velikost na přání -ložnice, skříně s posuvnými dveřmi -šatní skříně -rustikální nábytek -jídelní stoly a židle -válendy a dvoulůžka -kancelářský nábytek a židle -interiérové doplňky -kuchyně -kuchyňská dvířka.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce a opravy -fasády historických budov -zateplování-systém BAUMIT -mytí fasád. Půjčovna: -kontejnery.

Distribuce: -hardware. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika -PC sestavy -tiskárny -fotoaparáty -počítačové komponenty.

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky

Služby: -strojní vrtání studní -podvrty (130-500mm), zatahování kovových pažnic systém CENTREX, TUBEX -vrty pro tepelná čerpadla od 160mm výše -inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum, -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí strojů a ...

Centro prodejna-kuchyňské studio Prodej: -nábytek -bytové doplňky. Centrála: Písecká 904 386 01 Strakonice I Telefon: 383321010, 606484580

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Maloobchod, prodej: -ochranné folie na displeje.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ratanový-rattanový nábytek -vybavení kanceláří, restaurací, penzionů -křesla, dvojkřesla, obývací stoly -paravany, police, skříně -jídelní židle a stoly.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Zastoupení firem KANGO, WEBER a ATLAS COPCO. Prodej, servis, opravy: -řezače spár s hloubkou řezu do 500mm -stolové pily s hloubkou řezu do 500mm -stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily -vrtací stroje do maximálního průměru vrtu 600mm -rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací frézky -elektrické příklepové vrtačky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.

Prodej: -nábytek bytový -kancelářský nábytek -obývací stěny -čalouněné sedací soupravy, křesla -kuchyňský nábytek, židle, stoly -ložnice, postele, válendy -stylový nábytek.

Maloobchod, prodej: -nábytek od firmy RAMA -kancelářský nábytek -bytové doplňky -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy. Služby: -prodej na splátky.