Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, dovoz, prodej: -nábytek anglický, český, italský. Ubytování v hotelu Doudleby.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Stavební činnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -inženýrské stavby. Servisní služby: -elektromontážní práce -opravárenská činnost -dodávka a montáž lešení -pronájem kontejnerů -pronájem a servis bednění -půjčovna drobné mechanizace -opravy zemních strojů, drobné mechanizace.

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Vše pro čárový kód: -potisk etiket -zakázkový potisk -plnoplošný barevný potisk -výroba předtištěných etiket. Prodej a servis: -termo a termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu -přenosné datové terminály. Spotřební materiál pro tisk: -termotransferické pásky -etikety bez potisku -textilní etikety. Obalové ...

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Služby: -prodej obalové materiály, pytle, přířezy, ruční fólie, lepicí pásky, spony a tepelně smrštitelné fólie -dodávka PP a PET pásky a spony, lepicí pásky pro uzavírání kartonů, stretch fólie na ovinování palet, ruční a strojní stretch fólie.

Prodej, servis: -výpočetní technika-počítačové sestavy -digitální video na PC -digitální fotoaparáty.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Výroba, prodej, renovace, výkup: -tonery -pro kopírky, laserové tiskárny -INK-JET cartridge -KMP cartridge, náhradní náplně, plnící systémy, recyklované cartridge -barvicí pásky -pro psací stroje NYLON, CARBON -korekturní pásky -barevná nylonová metráž -PAN-CAKES -pro jehličkové tiskárny, pokladní systémy, ...

Služby,prodej: -pořizování a zpracování videozáznamů -foto -výpočetní technika -zabezpečovací systém -satelitní technika.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Výroba tlakových nádob dle mezinárodních standardů: -odlučovače oleje pro šroubové kompresory -zásobníky chladivy -jiné procesní tlakové nádoby. Výroba objemných ocelových svařenců včetně strojního obrábění. Výroba tepelných deskových výměníků z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody. Certifikace dle 3838-2, AD-2000 ...

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.