Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod, prodej produktů MOGUL, PARAMO, CASTROL. Prodej: -motorové, převodové a průmyslové oleje, plastická maziva -technické kapaliny -černé emulze, oleje -autokosmetika -autochemie VELVANA -autodoplňky -nemrznoucí směsi VELVANA. Služby: -doprava.

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Prodej: -kancelářské systémy-zastoupení XEROX -kopírovací stroje -laserové tiskárny a faxy -spotřební materiál -spirálové a tepelné vazby PRIMA -kancelářské potřeby. Služby: -kopírování černobílé A4** - A3** -oboustranné barevné kopírování A4** - A3** -plánografie A4** - A0** -vazba a laminace dokumentů -potisk ...

Výkup, komise, prodej: -použitý nábytek -bazar nábytku.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Prodej: -registrační a restaurační pokladny OPTIMA, SANYO, SAMSUNG, FUJITSU -výpočetní technika -měřící technika -kancelářská technika. Dodávka, montáž: -telefonní ústředny, GSM brány, faxy.

Prodej, servis, pronájem, leasing: -kopírky, faxy, t iskárny -spotřební materiál a náhradní díly -další kancelářská technika. Služby: -kopírování.

Firma má oprávnění vykonávat: - revize a zkoušky plynových zařízení, zařízení pro rozvod plynů domovních a průmyslových, zařízení pro spotřebu plynu spalováním. - revize a zkoušky tlakových zařízení, revize a zkoušky těsnosti a tlak zkoušky. - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Firma poskytuje služby v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

Prodej, servis, opravy: -kopírovací stroje, tiskárny, faxy -spotřební materiál. Renovace: -tonerové a inkoustové náplně do tiskáren a kopírovacích strojů.

Služby: -prodej a servis výpočetní kancelářské techniky -spotřební materiál -prodej her pro PC, Playstation, PSX -značková PVC a noteboky -digitální fotoaparáty a příslušenství.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.

Prodej: -kopírovací stroje-nové i renovované -xerografický, faxový papír -kancelářská technika -cartridge-náhradní náplně do tiskáren CROCODILE. Oprava, servis: -kopírovací stroje. Služby: -kopírování -razítka.

Prodej, servis: -výpočetní technika-SW, HW -kancelářská technika -řídící systémy pro obchod, restaurace a lékárny -registrační pokladny.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -kopírovací stroje, tiskárny -MINOLTA, MITA, SHARP -možnost pronájmu nebo leasingu -telefaxy MINOLTA, PANASONIC -kancelářská technika.